Bildirim
1997 MODEL WW GOLF SIRALI SİSTEM NE TAKTIRABİLİRİM???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetalbayrak
arkadaslar 1997 model ww golf arabama sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum ne önerirsiniz. voltran takan bir servise gittim.ww lerde voltranın çok performanslı ve sorunsuz olduğunu söylediler. ne dersiniz voltranı önerirmisiniz..şimdiden teşekkür ederim.
sistemi arac seçmez arkadaşim takmasını bilen en ucuz cihazı bile vezir yapar rezilde ATİKER sgi tavsiye ederim -
Voltranın sitesini ziyaret edin bence . Yada bu forumda topiği var orayı ziyaret edin ayrı bir topic açmak fayda sağlamaz size :)
Konu ile ilgili topiclerde daha fazla yorum bulabilirsiniz, İyi geceler -
zavoli ve brc cok populer suan cokta taktıran var sahsen ben zavoli taktırdım şimdilik bir sıkıntı yok bakalım -
benım aracım 98 golf BRC taktırmadıgıma bın pişmanım.. iyi düşün dostum -
2 hp güç artışı olacağını garanti ederim bence BRC
-
Sn sağlıkcı sizin bu tür mesajlarınızı okuyunca üzülüyom sorunu çazemediler mi hala iade yolunu deneyin bence tabi sorun çözülemiyorsa saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
benım aracım 98 golf BRC taktırmadıgıma bın pişmanım.. iyi düşün dostum
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
benım aracım 98 golf BRC taktırmadıgıma bın pişmanım.. iyi düşün dostum
sizin kit nedir sorun nedir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X