Şimdi Ara

1998 Fransız Renault Clio Mk1 Detaylı İncelemesi [Bol Ss'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
19.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kasalara her zaman hayran olmuşumdur, gerçekten iyi bir işçiliği olmalı ki gördüklerimin hemen tamamı oldukça diriydi...
  • tşkler
  • büyüklere ne kaldı diye bi sloganı vardı..reklamları da güzeldi..elinize sağlık

renault 5 yılda dökülür club cılar gelmemiş daha
  • Bir şu Fransız'lara bak bir de şimdiki. Gün geçtikçe otomobil olayına Fransız kalıyorlar arkadaş!
  • Vay vay vay, harika inceleme. Actigim yolda durmadan yuruyun arkadaslar, sloganimiz : Herkes sifir araba alacak diye bir kaide yok ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldukça hoş bi inceleme olmuş.Özellikle ilk günkü gibi duran iç mekan oldukça dikkat çekici.O meşhur fabrika kokusu halen duruyor mu acaba? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 25 Temmuz 2013; 0:31:06 >
  • Nazar boncuğunu çıkarın fazladan ağırlık yapmasın
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık...

bir soru sorayım, bu clioların bir üst kasa otomatikleri hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

Oldukça hoş bi niceleme olmuş.Özellikle ilk günkü gibi duran iç mekan oldukça dikkat çekici.O meşhur fabrika kokusu halen duruyor mu acaba? :)

Maalesef,dediğin kokuyu havalandırmaya taktığım çakma koku ile bir nevi hallediyorum
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    hocam sanki 2. araç olarak alınacak gibi bir koku sezdim bu soruda ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Elinize sağlık...

bir soru sorayım, bu clioların bir üst kasa otomatikleri hakkında bilginiz var mı?

Teşekkür ederim.Sanırım 1999 dan ve sonrasında üretilen Clio-2 den bahsediyorsunuz.4 ileri tam otomatik şanzımanları var.Fakat pek verimli değiller,arıza çıkarmaya bayağı müsaitler.Piyasada pek tutulmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 25 Temmuz 2013; 0:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

hocam sanki 2. araç olarak alınacak gibi bir koku sezdim bu soruda ama

foruma başlık da açtım, kız kardeşime otomatik araç bakıyorum, clioların 2000-2005 rte-rxt ve üstü kasalarını beğenirim hep.

konuda bu araçlar hakkında bilgi alamadım, aracı bilen-tanıyan bulunca kaçırmayayım dedim....
    4 ileriler tam otomatik klasik şanzımanlar değil mi? bunlar genelde sorunsuz diye bilinirler halbuki?
  • Valla çevremden duyduğum kadarıyla pek tavsiye edilmiyor,sanayide de arızaya gelen otomatiklere çokça rastladım.Tabi sizin bileceğiniz iş ama hakkında bayağı şikayet ve sorunlar okudum,duydum.Özellikle clio-2 otomatikleri için.Otomatikte düşük modeller için genellikle japon araçları tavsiye ediliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_63352898/tm.htm

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-kulubu/6830-clio-otomatik-vites-yardim.html

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-kulubu/9533-2001-clio-1-4-otomatik-sanziman-problemi.html

@kocaballi

teşekkürler, tavsiyenizi dikkate alacağım...
  • Güle güle bin hemşerim
  • konuyu iyice inceledim tek takıldıgım direksiyonun erimiş olması
  • Aradan geçen o kadar seneye rağmen aracın kondüsyonu iyi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Aradan geçen o kadar seneye rağmen aracın kondüsyonu iyi görünüyor.

Aynen araç dipdiri,içi tertemiz ve yıpranmamış görünüyor.
  • Bir ara arkadaşımın C8 ini inceleyeceğim.Kazasız sürüşler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.