Şimdi Ara

1998 Fransız Renault Clio Mk1 Detaylı İncelemesi [Bol Ss'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
19.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok temizmiş aracınız. Güzel de bir inceleme yazısı olmuş. MK2 olarak adlandırılanını kullanmıştık baya memnunduk. Yağ gibi akıyordu yolda baya iyidi. Tabi teknolojiyle beraber daha güvenlikli, büyük araçlara geçtik bizde ama özletti kereta
  • Boşta gaz verince sizin de vites kafası ileri geri oynuyo mu
  • Arkadaslar.Clio 2 Kac yilinda basliyor.Ben de Arac Almayi dusunuyorum.98 modeller Clio 2 mind oluyor? CEvap icin SIMdiden tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INSPECTOR-GADGET

Arkadaslar.Clio 2 Kac yilinda basliyor.Ben de Arac Almayi dusunuyorum.98 modeller Clio 2 mind oluyor? CEvap icin SIMdiden tskler

1990-1998 arası Clio I - Clio A
    1998-2012 arası Clio II - Clio B
    2005-2012 arası Clio III - Clio C
    2012 - ..... arası Clio IV - Clio D

Clio B 2001 yılında makyajlandı ve yeni tip farlar eklendi. 2004 yılında da dci motor eklendi.
  • Tesekkur Ederim bilgi icin Burhan Bey

• Harbiden çok temizmiş. Güzel inceleme.
  • Müthiş inceleme olmuş.
  • Jantlar araca çok yakışmış vallah, araca uyumlu olmuş. Direksiyonda haliyle erimeler olmuş bence güzel bir kılıf şart. Onun haricinde çok temiz...
  • teyp cok saçma bi yerde ya one öle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: INSPECTOR-GADGET

Arkadaslar.Clio 2 Kac yilinda basliyor.Ben de Arac Almayi dusunuyorum.98 modeller Clio 2 mind oluyor? CEvap icin SIMdiden tskler

1990-1998 arası Clio I - Clio A
    1998-2012 arası Clio II - Clio B
    2005-2012 arası Clio III - Clio C
    2012 - ..... arası Clio IV - Clio D

Clio B 2001 yılında makyajlandı ve yeni tip farlar eklendi. 2004 yılında da dci motor eklendi.

Clio I 1996 da Faz 2 çıktı

ClioI nin faz 1 ve 2 olarak versiyonu var 3 ünde öyle.
  • Mk1 düşünenler için çok faydalı bir inceleme olmuş emeğine sağlık arkadaşım.

• Güzel inceleme olmuş.
  • bu tarz araçlar içerisinde 106 derim.
  • 4 kişi yokuş çıkarmı hocam bu araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahsin1453

4 kişi yokuş çıkarmı hocam bu araç

kaptırıp gelirsen geri geri bile çıkar
  • iyi günler arabam marş basıyor ama çalışmıyor bundan 1 hafta öncede aynı sorun oldu elektirikçi geldi aküden motorun bir yerine kablo çekip çalıştırdı marş bastığım için anlamamıştım sizce ne yapmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: slaymer

iyi günler arabam marş basıyor ama çalışmıyor bundan 1 hafta öncede aynı sorun oldu elektirikçi geldi aküden motorun bir yerine kablo çekip çalıştırdı marş bastığım için anlamamıştım sizce ne yapmış olabilir

Aküden çıkan kabloları takip ediniz. Kalın kablo marş motoruna, ince kablo alternatöre gider. Bşka kablo varsa nereye bağlı olduğunu yazarsanız cevabını bulabiliriz.
  • teşekkürler cevanız için koblo dediğim akü takviye kablosudur . usta akü bitti diye geldi ama baktı aküde sorun yok sonra arabayı gaz konumuna aldı akü takviye kablosuyla bir ucunu aküye diğer ucunuda bir yere degdirdi araba çalıştı ama ben marşa bastıgım için göremedim daha sonra ise araba hem benzinde hemde gazda çalışmaya başladı .
  • Siz marşa bastığınıza göre takviye kablosunun diğer ucunu ateşlemeye veya LPG valfine değirmiş olabilir. En azından ben olsam öyle yapardım. Araba sersemlediği zaman işe yarıyor. Bu yüzden elime kablo parçası geçtiğinde takım sandığımda biriktirip ihtiyaç olduğunda kullanırım.
  • fayda güzel bir inceleme teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.