Şimdi Ara

1998 Fransız Renault Clio Mk1 Detaylı İncelemesi [Bol Ss'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
4
Favori
19.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Konsey

Siz marşa bastığınıza göre takviye kablosunun diğer ucunu ateşlemeye veya LPG valfine değirmiş olabilir. En azından ben olsam öyle yapardım. Araba sersemlediği zaman işe yarıyor. Bu yüzden elime kablo parçası geçtiğinde takım sandığımda biriktirip ihtiyaç olduğunda kullanırım.

Neden benzindeyken değilde ,gazda iken yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazda daha fazla çalıştığı için randıman alacağını düşünmüştür. Çünkü gazda kullanınca benzindeki parçalara eskisi kadar özen gösterilmiyor. Pompa arızalıysa uğraşmak istememiştir.
  • işçilik kalitesi ve malzeme kalitesi olarak suzuki swiftle kıyaslamak doğru değil bence. Suzuki kalitesi bellidir sonuçta 50 yıl sonra görürüz hangisi daha kaliteli o zaman karar verelim bence
  • Clio 1 icin butun sorular ve cevaplarihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=19411384&p=80#101025869 linkinde bulabilirsiniz arkadaslar.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar, umarım iyisinizdir ve arabanızdan ilk günkü gibi memnunsunuzdur Bu kasa clionun otomatik viteslileriyle ilgileniyorum, üniversite öğrencisi kardeşim için almayı düşünüyoruz. otomatik vites tavsiye eder misiniz? ve bu arabada abs var mıdır? sağlam mıdır? kardeşimi teneke bir arabaya da emanet etmek istemem açıkçası. önce twingo almayı düşündük ama sonradan otomatik vitesin ve twingo a sınıfı clio gibi b sınıfı bir arabanın daha iyi bir tercih olacağına karar verdik. gerçi twingo'da sürücü hava yastığı var bu kasa cliolarda yok sanırım ama 15 yaşındaki bir arabanın hava yastığından da çok bir şey beklememek lazım. bir üst kasasına (98-2002) da bütçe yükseltmek lazım ama acemi birisi için o fiyatlara çıkmak istemiyorum açıkçası. selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 31 Ocak 2015; 17:24:02 >

• Abs ve hava yastigi yok bu aracta. Otomatik vites olanlardan sknti yasayan duymadim su zamana kadar. Fakat taktir edersinizki arac 98 model :) eski arac sonucta herhangi bi problem yaratirsa sanzimanda baya masrafli olur. Bu yuzden eski arac alicaksaniz bnu clio icin demiyorm, duz vitese yonelmenizi tercih ederim.

• güzel inceleme yapmışsın bir de 1.4 linea incelemesi yapsan çok iyi olur. İçini dışını bi görsek valla makbule geçer birde yolda gidişini falan videoya alırsan çok iyi olur 1.4 t linea görmedikki hiç yaaaa
  • http://sahibinden.com/198655850
    Beyler ilandaki araç hakkında yardiminiza ihtiyacım var. Araç ilk sahibinden aracı gittim gördüm içi pırıl pırıl döşemeleri de temiz ve sungerlerde ezilme Vs yok plastik aksamda aşınma - yıpranma yok km si orjinal muayene tarihlerinden anlaşılıyor. Adam 13.500 e bırakıyor sizce alınır mı değer mi eder mi?

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

hocam selamlar, umarım iyisinizdir ve arabanızdan ilk günkü gibi memnunsunuzdur Bu kasa clionun otomatik viteslileriyle ilgileniyorum, üniversite öğrencisi kardeşim için almayı düşünüyoruz. otomatik vites tavsiye eder misiniz? ve bu arabada abs var mıdır? sağlam mıdır? kardeşimi teneke bir arabaya da emanet etmek istemem açıkçası. önce twingo almayı düşündük ama sonradan otomatik vitesin ve twingo a sınıfı clio gibi b sınıfı bir arabanın daha iyi bir tercih olacağına karar verdik. gerçi twingo'da sürücü hava yastığı var bu kasa cliolarda yok sanırım ama 15 yaşındaki bir arabanın hava yastığından da çok bir şey beklememek lazım. bir üst kasasına (98-2002) da bütçe yükseltmek lazım ama acemi birisi için o fiyatlara çıkmak istemiyorum açıkçası. selamlar...

Merhaba,hastalıktan ötürü foruma yazamadım.Gelelim sorularınıza...

Aracı satalı çok oldu,şuan linea kullanıyorum.Otomatik viteslileri sorun çıkarmaz,klasik tork konvertörlü.Şanzıman yağı zamanında değiştirilse sahibini üzmez fakat yakıt olarak güncel araçlar kadar ekonomik değildir.1990-1999 otomatik 4 ileri honda civic şanzımanlarıyla aynı sistem.Abs ve airbag clio-1 4 kapılı modellerde yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-degisensiz-orjinal-fransadan-gelme-195735692/detay

Sadece Clio RSİ lerde abs bulunmakta.Gösterge panelinde standart fabrikasyon üretimlerde ABS lambası var,fakat sadece görüntüde

Sağlamlık olarak yılına göre eve sağlamdır,C-D sınıfı araçlar kadar sağlamlık beklemekte yanlış olur.Sağ-sol kapı içlerinde koruma demiri bulunmakta,merkezi kilit motorunu değiştirirken görmüştüm.Araba işçilik olarak kaliteli,parasını hakediyor.Fakat kaporta parçaları,elektrik-elektronik aksamları zor bulunuyor ve pahalı.Alırken benzin pompasını kontrol ettirin,sızın var mı ? Arka koltuğun altında,koltuğu sırt dayama minderinin en altından tutup kendinize çekerseniz açılıyor.İmmobilizer anahtarla kapıları açıp,kapayıp kontrol edin.Ortada vitesin önündeki merkezi kilit düğmesinin üzerindeki kırmızı immobilizer lambası yanarken aracın motoru çalışırsa arızalıdır.Klimayı kesinlikle kontrol edin,arızalıysa çok uğraştırır.Yürüyen aksam clio 2 lerde aynı,baş ağrıtmaz ön takım sağlamdır.Son olarak eğer parayı ayarlayabilirseniz üst kasasını Clio Faz II almanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

http://sahibinden.com/198655850
    Beyler ilandaki araç hakkında yardiminiza ihtiyacım var. Araç ilk sahibinden aracı gittim gördüm içi pırıl pırıl döşemeleri de temiz ve sungerlerde ezilme Vs yok plastik aksamda aşınma - yıpranma yok km si orjinal muayene tarihlerinden anlaşılıyor. Adam 13.500 e bırakıyor sizce alınır mı değer mi eder mi?

ben almazdım
    siz ne yaptınız aldınız mı o aracı
    almamam deme nedenim fiyat yüksek hemde çok ...versin 11 11.5 liraya alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 3 Şubat 2015; 15:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

Merhaba,hastalıktan ötürü foruma yazamadım.Gelelim sorularınıza...

Aracı satalı çok oldu,şuan linea kullanıyorum.Otomatik viteslileri sorun çıkarmaz,klasik tork konvertörlü.Şanzıman yağı zamanında değiştirilse sahibini üzmez fakat yakıt olarak güncel araçlar kadar ekonomik değildir.1990-1999 otomatik 4 ileri honda civic şanzımanlarıyla aynı sistem.Abs ve airbag clio-1 4 kapılı modellerde yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-degisensiz-orjinal-fransadan-gelme-195735692/detay

Sadece Clio RSİ lerde abs bulunmakta.Gösterge panelinde standart fabrikasyon üretimlerde ABS lambası var,fakat sadece görüntüde

Sağlamlık olarak yılına göre eve sağlamdır,C-D sınıfı araçlar kadar sağlamlık beklemekte yanlış olur.Sağ-sol kapı içlerinde koruma demiri bulunmakta,merkezi kilit motorunu değiştirirken görmüştüm.Araba işçilik olarak kaliteli,parasını hakediyor.Fakat kaporta parçaları,elektrik-elektronik aksamları zor bulunuyor ve pahalı.Alırken benzin pompasını kontrol ettirin,sızın var mı ? Arka koltuğun altında,koltuğu sırt dayama minderinin en altından tutup kendinize çekerseniz açılıyor.İmmobilizer anahtarla kapıları açıp,kapayıp kontrol edin.Ortada vitesin önündeki merkezi kilit düğmesinin üzerindeki kırmızı immobilizer lambası yanarken aracın motoru çalışırsa arızalıdır.Klimayı kesinlikle kontrol edin,arızalıysa çok uğraştırır.Yürüyen aksam clio 2 lerde aynı,baş ağrıtmaz ön takım sağlamdır.Son olarak eğer parayı ayarlayabilirseniz üst kasasını Clio Faz II almanızı öneririm.

linea incelemesi diyorum hani yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

ben almazdım

Yok hocam almadım zaten alsam en fazla 1 sene sonra elimden çıkarırım bana uzun süreli araç lazım aldım mı ortalama 5 yıl binmem lazım o yüzden c sınıfı sedan araçlara yöneldim.

• quote:

quote:

quote:

ben almazdım

Yok hocam almadım zaten alsam en fazla 1 sene sonra elimden çıkarırım bana uzun süreli araç lazım aldım mı ortalama 5 yıl binmem lazım o yüzden c sınıfı sedan araçlara yöneldim.

o arabayı alsaydın zaten elden çıkarmakta zorlanabilirdin

• jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    yani işin o boyutunu da düşündüm.elder rahat çıkarmak istersen de arabayı baya bi zararına vermek gerekir.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-otomatik-palio-44.000km-de-193593413/detay

Maşallah linea parasında

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-otomatik-palio-44.000km-de-193593413/detay

Maşallah linea parasında

şaşırmış belliki üstüne gitmemek lazım

• Performansı nasıl ki ya 80 hp çok kötü değil aslında

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    O zaman sizi biraz şaşırtalım hava yastığı olan modelini kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.