Şimdi Ara

1998 model OPEL CORSA hakkında bilgisi olanlar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1.4 swing opel corsa bulduk arabayı beğendim yol tutuşudur herşeyiyle hoş o model e göre gayet diri ve güzel bir araç. sizden almak istedigim bilgi bu aracın fiyat aralıgı ve opele çok bozulan bir araç servise sürekli ihtiyaç duyan bir araç diyolar bunun sebebi nedir acaba? gerçekten öylemi kullanan ve bilen bir kişi yazarsa sevinirim sizden aldıgım bilgilere göre hareket edecegim arkadaşla anlaştık yarın üstüme alacağım bir aksilik olmazsa yarına kadar bildiginiz herşeyi araç hakkında paylaşırsanız sevinirim.

• hocam bende bu modellere bakıyorum kac tl ye anlaştın acaba fiyat olarak kafamda oturması açısından soruyorum ?
  • Corsa 98 aldım arabanın muayenesi yoktu ama 12 bin e aldım iç dış opel servisinde yaptırdım 13 bin e geldi araba eco motor değil benimki ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy205

Corsa 98 aldım arabanın muayenesi yoktu ama 12 bin e aldım iç dış opel servisinde yaptırdım 13 bin e geldi araba eco motor değil benimki ama

Anladım bende bi tane 2000 1.2 swing buldum 13.250 klimalı fakat daha göstermedim ustaya aslında kararsızım 1.4 mü 1.2 mi diye.nasıl memnunmusun sen tavsiye edermisin ?
  • Araba Bu fiyat aralıgında küçüklügü sorun degilse en iyisi bence 6 ay araştırdıktan sonra aldım ben. 1.2 ise 16v olmalı kesin klimaya bu kadar takılma klima için para verilmez çünkü bozuldugunda fazladan masraf ve kullanılmıyor genelde iyi çalışmıyor yani. benmki 1.4 motoru %85 çıktıgından kuşkusuz almıştım motoru %75 in altındaysa birkez daha düşün hor kullanılmış araba dahada sorun yaratacaktır sana. 1.2 de tek dikkat edilmesi gereken aracın valf ı ,düşük valf taşıyor aracı ama 1.4 gibi gitmez 1.2 16v ise sorun olmaz 1.2 leri pek araştırmadım pek bilgim yok 1.4 alacagım için.
  • anladım hocam bende 1 aydır araştırıyorum fakat araya bayram girdi malum fiyatlar tavan yaptı biraz bekliyorum bir kaç abimde 1.2 ye girme 1.4 bak dedi fakat yakıt olarak nasıl tüplümüydü senin araç ?
  • Tüplü bu araçlarda yakıtı sormana gerek bile yok sanki birşey yakmıyomuş gibi :) 1.4 benmki 80 beygirlik modeli 8V oluyor yani 16V leri 90 120 beygir gibi birşey 300km de 55TL civarında yaktım. Araç 5 kişi doluydu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 modele baktımda hocam kaporta çok yorgundu vazgectim ondan şimdi bi tane 1998 model 1.4 tüplü var bir tane otomatik vites 13.500 istiyolar 1000 tl de masrafı var alınır mı sence bu araç ?
  • 13-13500 civarında satılıyor 1.4 98 modeller ama otomatik olmayanları . bence acele etme fayda var aracı biraz daha ucuza kapatıp masrafıyla 13500-14 bini geçmemesi lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.