arac egzozdan su atıyor..aracın suyuda azalıyor..ne yapmam gerekir. bunu her zaman yapıyor.önerileriniz nedir.ne yapmam gerekir.
Ve bir sorunum daha var .sürekli ön camlar düşüyor..cam otomatigi halatları kırıyor.en kalitelsinide yaptırdım yine düşüyor.
Sat gitsin
motor rektefiyesi görünüyor silindir blokunda bir delinme olmuş gibi görünüyor
Soğutma suyu silindire karışıyor belli ki.. Düzgün bir motor ustasına gitmelisiniz. Masrafınız olacaktır biraz ama mecbursunuz yaptırmaya bu halde satmanız zor.
2 tane ustaya gittim ayrı ayrı,ikiside silindir jontasındandır dediler.tornaya gitmesi lazım 250 lirayla 750 lira arası masraf cıkar dediler.şimdilik biniyorum.problem cıkmaz gözün hararette olsun suyuna bak dediler.herhalde bir problem cıkmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes
2 tane ustaya gittim ayrı ayrı,ikiside silindir jontasındandır dediler.tornaya gitmesi lazım 250 lirayla 750 lira arası masraf cıkar dediler.şimdilik biniyorum.problem cıkmaz gözün hararette olsun suyuna bak dediler.herhalde bir problem cıkmaz.
Bugün yaptıtırsın yarın başka başka yerlerinden gene masraf çıkırır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme