Şimdi Ara

1999-2001 ASTRA ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hangi kasası daha iyidir bu modellerin? konfor yakıt donanım bakımından önerileriniz nelerdir??

• 98 model CD kullanıyorum. HB kasa da, sedan kasa da tutuluyor ülkemizde. Sanırım yine o yıllarda en dolusu CD idi. Konforlu araçtır ama 5. vites 3000 devirde ancak 108 km hız yapabildiğinden yüksek hızlarda seslidir. Donanımı babamın 2004 Focus Collection'dan daha iyidir ;

CD'de 4 cam otomatik, elektrikli ve ısıtmalı aynalar, ABS, 4 havayastığı, alaşım jant, sis farı, yol bilgisayarı vb özellikler var. Benim araç da bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-boyasiz-degisensiz-astra-1.6-cd-hb-146245277/detay/

• hocam aracın güzelmiş gerçekten. ama hblere bi soğukluğum var açıkcası. sedan ilk tercihim peki elegancelar hakkında bi bilginiz var mı o kasa tutuluyor bildiğim kadarıyla. onlardaki durum nasıldır?
  • Elegance bir sonraki adlandırmaya ait. Hangi yıl başladı bilmiyorum açıkçası. İlanları dolaştıkça çözersiniz ama bildiğim kadarıyla Elegance en dolusu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Elegance bir sonraki adlandırmaya ait. Hangi yıl başladı bilmiyorum açıkçası. İlanları dolaştıkça çözersiniz ama bildiğim kadarıyla Elegance en dolusu..

bi kaç arkadaşla konuşmamızda onlarda elegence kasanın full olduğunu söylediler. ama yine de tam bi bilgi bende de mevcut değil hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.