Bu arada acildir kaçırmak istemediğim arac var (2006 Passat 2.0 TDI Comfortline)
Bu modeldeki en pahalı ilanlardan biri sizinki. Bu fiyata 2004 model dahi bulmak mümkün. Galericiye verseniz size en fazla 19-20 verir. Sizin için acele olmasının bir faydası olmaz, ancak fiyat kırmanız satışı hızlandırabilir.
Not : Alıcı değilim.
azımdan aldın ben yazcaktım acil degil geç satılsın diye açılmış bir ilan. Onu geçtim arabanın konsol bildigin ölüyor dayımın motoru yanan passattan daha beter hadi çok temiz olsa gene istenir.
quote:
Orijinalden alıntı: Freakk
Bu modeldeki en pahalı ilanlardan biri sizinki. Bu fiyata 2004 model dahi bulmak mümkün. Galericiye verseniz size en fazla 19-20 verir. Sizin için acele olmasının bir faydası olmaz, ancak fiyat kırmanız satışı hızlandırabilir.
Not : Alıcı değilim.
Kardeşim başlangıç fiyatı bu indiricem fiyatını tabikide indiricem Ayrıca araçta kaza yoktur darbede yoktur o fiyatı vermesi için kaza yapmış olması lazım 19-20 bin tlye 1.6 var.
En son isyan edip sıfır araba alacağım,galericiler bile daha insaflı neredeyse.Hocam direk indireceğin fiyatı yaz,en mantıklı çözüm.