Şimdi Ara

1999 Model 1.8 20v Trendline Passat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kazasiz-boyasiz-orjinal-passat-1-8-trendline-otm-vites-67441084/detay/ Evet arkadaşlar aracımızı satıyoruz B6 kasa almak için araç çok temiz olup boyası kazası yoktur herşeyi orjinaldir niyeti olan arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilir.
    24.750 TL'dir ve pazarlık payımız vardır....

• Bu arada acildir kaçırmak istemediğim arac var (2006 Passat 2.0 TDI Comfortline)
  • Bu modeldeki en pahalı ilanlardan biri sizinki. Bu fiyata 2004 model dahi bulmak mümkün. Galericiye verseniz size en fazla 19-20 verir. Sizin için acele olmasının bir faydası olmaz, ancak fiyat kırmanız satışı hızlandırabilir.

Not : Alıcı değilim.
  • azımdan aldın ben yazcaktım acil degil geç satılsın diye açılmış bir ilan. Onu geçtim arabanın konsol bildigin ölüyor dayımın motoru yanan passattan daha beter hadi çok temiz olsa gene istenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

Bu modeldeki en pahalı ilanlardan biri sizinki. Bu fiyata 2004 model dahi bulmak mümkün. Galericiye verseniz size en fazla 19-20 verir. Sizin için acele olmasının bir faydası olmaz, ancak fiyat kırmanız satışı hızlandırabilir.

Not : Alıcı değilim.

Kardeşim başlangıç fiyatı bu indiricem fiyatını tabikide indiricem Ayrıca araçta kaza yoktur darbede yoktur o fiyatı vermesi için kaza yapmış olması lazım 19-20 bin tlye 1.6 var.
  • En son isyan edip sıfır araba alacağım,galericiler bile daha insaflı neredeyse.Hocam direk indireceğin fiyatı yaz,en mantıklı çözüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.