Şimdi Ara

1999 model fiat marea nasıldır yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 model 1.6 ELX lpg li marea almayı düşünüyorum marea konusunda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Ben 2001 model marea hlx sahibiyim, fiyatına göre çok konforlu ve oturaklı bir araçtır, 1.6 motorların gücü ise hatrı sayılırdır emsallerine göre. Ancak şöyle bir husus var, bu araç hassas bir araç, düzgün kullanmak gerekiyor ve arabaya bakarsanız oda size bakar. Çünkü aracı hiçbir konuda ihmal etmemek gerekiyor, belli başlı kronik sorunları var ama çözümleri de çok basit ve uygun fiyatlıdır, tabi bu sorunlar sizin başınıza gelecek diye bir kaide yok. Parça fiyatları insanların dediği kadar pahalı değildir etrafınızdan diyenler olacakdır şöyle pahalı böyle bulunmuyor falan diye. Tam tersine servis ve parça ağı çok yaygındır. Ancak dediğim gibi temizini bulun, her parçasıyla ilgilenmeye çalışın, o zaman gerçekten mareanın nasıl bir zevk verdiğini anlarsınız.
  • marealar malesef ulkemizde deeri fazla bilinmeyen araclardir.konfor olarak meGan 1 ve focuslasdan hic bir eksiGi yoktur.yol tutusu donanimi su an piyasada olan bir cok .arabadan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    2004 model Fiat Palio hakkında...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.