Şimdi Ara

1999 model mercedes c180 full + full bulduk kararsız acill yardım anneme alcazda acilllll

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi yanda 2006 model toyota corolla otomatik full siyah 60 binde

bi yanda mercedes güvencesiyle 22 bin ytl full otomatik deri döşeme 200 bine gelmemiş olan c180

sizce hangisini alalım acill yardım edinn lütfen

• acill
  • mercedes bayan için ağır kaçar toyota alın hem daha yeni sorun çıkarma olasılığı düşük olur,parçası servisi belinizi bükmez.

• Kronik olarak, paslanmaya bakın ve otomatik şanzımanın kullanımdan dolayı difransiyelde boşluk yada vites geçişlerinde vuruntu olabilir..Birde direksiyonda boşluk olabilir, oda o kadar önemli değil yapımı..

99 model ve full dediğine göre büyük ihtimal elegance dir..

Şimdiden hayırlı olsun..
  • clacic
  • Toyota daha yeni olduğu için Toyota diyebilirim. Mercedes güvenliği biraz daha düşük kalır Toyota'ya göre.
  • sağlam olsun yeterr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Yanlız 22 bin ytl lik bütçe ile, A serisi alabilirsiniz..Hem bayana daha çok yakışır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.4citamm

sağlam olsun yeterr

sağlam lık güvenlik anlamındamı?...

toyota daha güvenlidir.....arada çok sene var...

euroncap e bakmanızı öneririm...
  • valla eski kasa mercedeslerin kaputa vurunca çok tok bi ses geliyo, sıfır araçlarda yok bu. Emniyet kemerini bağlayınca mercedes daha bi güven veriyo bence, eski de olsa. Tabi bunlar şahsi fikrim, bilimsel deneylere dayanmıyor :))
  • şiddetle mercedes diorumm toyota ne yaa
  • bende öyle düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla c180 zor satılan piyasası düşük bi araba ama mercedes banada daha mantıklı geliyo kapısını kapttında bile daha güzel bi ses geliyo
  • Ya bn mesela c 180 yada c 200 falan bakıorumm bi bulsam adam gbi olanını hemen alıcam varmı senin bildiğin ...
  • quote:

bi yanda 2006 model toyota corolla otomatik full siyah 60 binde

bi yanda mercedes güvencesiyle 22 bin ytl full otomatik deri döşeme 200 bine gelmemiş olan c180

sizce hangisini alalım acill yardım edinn lütfen

hocam kendime alıyor olsam, ve mercedes de c180 değil de, c 200 olsa, hiç tereddüt etmeden 99 c200 ü alırım.

ancak c180 motordan dolayı pek tutulmaz. zaten mercedesciler c180 i mercedesin şahini sayarlar. parça konusunda her iki araçta da sorun yaşamazsın.

ama aracı bayan kullanacakmış. c180 bayan aracı değil. ayrıca bayan o yaştaki arabanın sorunlarıyla uğraşamaz. bence bayan için otomatik bir corolla c180 den çok daha iyi olur.

siz de değinmişsiniz, c180 in piyasası iyi değil. c200 olsa biraz daha iyi sayılır. ama mercedes'i mercedes yapan motorudur. c180 in motoruyla c200 ün motoru arasında çok fark var... zaten bu yüzden piyasada c180 tutulmuyor...

tekrar söylüyorum. kendim için araç alacak olsam, eğer kıyasladığınız iki araçtan birisi c200 olsaydı, diğeri de 2005 corolla olsaydı ben kesinlikle c200 derdim. ama c180 için aynı şeyi söyleyemem.

ama kendim değil de bir bayan için konuşmak gerekirse, kesinlikle corollayı tercih ederdim...

kolay gelsin...

• bildiğim kadarıyla mercedeste classic te full olmuyor deri koltuk bile nadir oluyor eminmisiniz satan arkadaşın dolduruluşuna gelmiş olmayasanız bi ne var ne yok yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
    quote:

clacic
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.