Şimdi Ara

1999 Toyota avensis aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar geçen hafta avensis aldım 160000e gümüş gri 2.0 150hp. Teknik verileri paylaşmama gerek yok diye düşünüyorum. Araç 441.392kmde motoru rektefiye yapmadım ama motorunda hiçbirşeyi yok. Canavar gibi araçtan memnunun hiç denecek kadar az trim sesi. 4 cam otomatik. Otomatik klima var . LPG yok araçta benzinli. Kasası ciddi bir şekilde diri koltuklarda bir deformasyon yok. Şu an benzinde biniyorum birazda sert kullanıyorum 60kr yakıyor. Aldıktan sonra ufak tefek masrafları oldu onları hallettik. Yaklaşık 5 bin ₺ harcadım. Araba 5 yıl yatmış otoparkta. Efsane kasa denilen teneke yerine avensis almak daha mantıklı. Resimleri en kısa zamanda paylaşmaya çalışacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun,16bine alıp üzerine 5bin TLmi harcadiniz?5 yıl yatmış arabanın km 442binde he,vay bee millett yatan arabayla 442bin km yapmış demekki yatmasa 1milyon okcakmis!!21bin tlye 442bin kmde araç he,benzinli nasıl binmisler 2.0 motorlu arabaya?!!!

• Gecmis olsun ben araba alirken adam valla devamli binildi.hic yatmadi dedi benim araba 2000 model 200 bine yaklasti sanki biraz kaziklanmissin gibime geldi

• 21 maal etmissin 21 bine onnumara araba alirdim :) hyundai accent admirr ornek 2007 model ohh mis :)

• 99 avensisler 130 beygir, 150 değil. 2001 yılında Makyajla birlikte d4 150hp motora geçti. d4 motor lpg uyumlu değil, sizinkiler uyumlu, o yönden şanslısınız.

2001 avensis vardı bende. O fiyatlara alınacak en iyi araçlardan birisidir. Corolladan daha uyguna çok çok daha iyi bir araç. Özellikle 2.0 manuelleri ayrı bir keyifli.

2.0 150hp, 196nm tork ve araç 1240kg. Şimdiki c segment araçlardan daha hafif ve 2.0 motor var. Alt devirlerde bile çok canlı bir çekişi var, üst devirlerde çıldırıyor resmen.

Bir de bu araç ciddi biçimde ekonomik. Şu anki 1.6 motora sahip c segment araçların çoğundan daha fazla yakmıyor.(lancer, corolla daha ekonomik olabilir) Arabam.com'un testinde de ortalama 7.4 litre yakmıştı ve bu konuda çok övmüşlerdi.

15 - 25bin aralığında ciddi düşünülmesi gereken bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 26 Kasım 2015; 8:05:58 >
  • Kendin bi araba almışın, hayırlı olsun. Diğer arabaya b*k atma çabasındasın. Teneke meneke, 21bine gli 1.6 corolla da alınırdı sonuçta.

• Güle güle kullanın.

Eski modellerde kiminin karakteri - tasarımı, kiminin kalitesi eskiyi aratıyor, bazı yeni Toyota modelleri de öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla 2005 hb incelemesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fosil çağından kalma araba almışsın bunun yerini 2010 sandero alabilirdinmarka merakı yüzünden deden yaşında araba alınırmı

• ben de zamanında 99 avensis almıştım 176 binde idi. 1 hafta sonra 1 milyon 176 binde olduğunu öğrenip bi şekilde geri sattım eski sahibine. Bu aracı alanlar deli gibi yol yapıyor sanırım. 442 bin gerçekten bir şey değil. 1 milyonu devirir 2 rektefiye ile. Hayırlı olsuın
  • O kmde arabayi alirken hic korkmadin mi yav? Ayrica onca km benzinde binilmis olmasi da ayri bir mevzu

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

fosil çağından kalma araba almışsın bunun yerini 2010 sandero alabilirdinmarka merakı yüzünden deden yaşında araba alınırmı

Eski arabalara bu kadar ön yargılı olmayın.

2011 auris ve 2001 avensis sahibi oldum. İkisi arasında aurisin öne çıktığı tek konu bluetooth, katlanır ayna ve perde hava yastığı olur.

Sürüş zevki, konfor, performans, genişlik, yalıtım gibi konularda avensis daha iyi.

Kullanmak için ikisini sunsalar kesinlikle avensis alırım. Araba alacak olsam da ikisi arasında yine avensis alırım. Sanderoyu geçtim aurise bile tercih ediyorum. Sırayla 2001 avensis, sonra da sandero kullansan sanderonun yüzüne bakmazsın bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

O kmde arabayi alirken hic korkmadin mi yav? Ayrica onca km benzinde binilmis olmasi da ayri bir mevzu

Toyota bu korkmak için çok bir sebep yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hayırlı olsun,16bine alıp üzerine 5bin TLmi harcadiniz?5 yıl yatmış arabanın km 442binde he,vay bee millett yatan arabayla 442bin km yapmış demekki yatmasa 1milyon okcakmis!!21bin tlye 442bin kmde araç he,benzinli nasıl binmisler 2.0 motorlu arabaya?!!!

Araba uzun yolda 30 kr civarı yakacaktır. Benzinde binilmesi anormal değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Gecmis olsun ben araba alirken adam valla devamli binildi.hic yatmadi dedi benim araba 2000 model 200 bine yaklasti sanki biraz kaziklanmissin gibime geldi

Hocam arabayı görseniz 21 e ben alayım dersiniz. Kilometresini hiç belli etmiyor.

• garmae0671 G kullanıcısına yanıt
    Yok. Araba saglamsa sorun yok ustam. Allah hayirli etsin. De 400kusur bin icin biraz onyargili olurdum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

21 maal etmissin 21 bine onnumara araba alirdim :) hyundai accent admirr ornek 2007 model ohh mis :)

İstersen bi karşılaştıralım arabaları (her konuda)

• Bu arada masrafın 5.000₺ çıkmasının sebebi benim aracı boyattım.

• Bizim milletin araba kültürü bu kadar işte. Birisi accent der, birisi clio der, birisi dacia der. At arabasının hallicesi hepsi, tek özelliği piyasa arabaları olması.
  • Hayırlı olsun. Bakımlı araçsa güzel seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

fosil çağından kalma araba almışsın bunun yerini 2010 sandero alabilirdinmarka merakı yüzünden deden yaşında araba alınırmı

Abi yeni trollümüz sensin galiba

Şaka maka bi yerde tak etti dimi canına,sende haklısın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.