Şimdi Ara

19lt DAMACANA SU 2.5 YTL OLURSA ALIRMISINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çene suyu . 5 tl veriyorum. vazgeçilmez kalite.
  • CENE SUYU CIDDEN COK KALITELI BI SU YALNIZ
  • su erikli veya damla ise bu işe gir derim 2,5 dan değilde 3,5-4 sat

diğerleri resmen çeşme suyu
  • Biz 5.5 -6 Tl veriyoruz Hayat suya.

Ama 4Tl lik Javsu ve Saka suyu denedik..içemedik yine Hayat alıyoruz.

Tadına bak kardeş...içilir bu su diyorsan...birkaç kişi daha baksın...

Ya da getir ben bakim ..sana söylerim satılır mı satılmaz mı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Sağlık bakanlığı sertifikası ?

s. bakanlığın vermediği sertifika mı kaldı parayı ver sertifikayı al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Mayıs 2009; 21:51:55 >
  • ulan akıl var mantık var 19 lt.lik damcanın içine kanalizasyon suyu bile koysan sırf onun emeği işçiliği 5 tl eder
  • beyler yapılan araştırmalara göre sertliği 8 in altında olan sular insan yaşamı için tehlikelidir. Bu tür suların içimi yumuşak olsa da içinde bulunması gereken minerallerin çoğu yetersizdir. Zaten suyun yumuşaklığı da bu nedenle olur. halk sağlığı yumuşak su satışlarıyla oynanmaktadır.
  • erkek adam yumuşak su içmez zaten. sert su olcak , sımsıkı taş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 18 Mayıs 2009; 22:01:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

ulan akıl var mantık var 19 lt.lik damcanın içine kanalizasyon suyu bile koysan sırf onun emeği işçiliği 5 tl eder

Öle değil işte xxxx marka suyu toptancısı 4,5 liraya alıyo nakliye dahil bayiye 5- 6 liraya satıyo bayide 7-8 lira kaça tutturursa.fabrikadakı 19 lt suyun maliyeti 1,2 - 1,5 liradır. Ben askerliğimi Erzurumda yaptım şehir şebeke suyu Ankarada 8 liraya satılan sudan bile daha lezzetli. Suyun tadı kadar kaynağıda önemli mesela biz sanayisi gelişmiş ,tarım arazisi olan şehirlerinden gelen suyu içimiyoruz .
  • adapazarında erikliyi 5,5 tl ye alıyorum...2,5 tl ye ne suyu satacaksın çok merak ettim...
  • ya ben hayat su sormuştum 20 tl demişti.

tühhh o pompa felan fiyatı da dahil miydi yoksa
  • İşyerinde çok fazla su içiliyor, bu yüzden 3 liralık bir su alıyoruz, tadı gayet iyi standartlara uygun.. Ama evde 4 liralık kullanıyoruz nedendir bilmiyorum, ucuz ise kötüdür imajı var, bence kampanya gibi gösterip 5 liraya 2 tane satabilirsiniz
  • Ben eve Nestle alıyorum Bursada 5.25 TL veriyoruz.
    2,5 TL bana göre çok ucuz, şebeke suyu satılacaksa bilemem

Çünkü su başına dağıtım parası+en az iki kişinin maaşı, sigortası+Dükkan kirası

Hesap ortada
  • Suyu bile FranSA'dan alıyoruz artık desenize.

quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Ben eve Nestle alıyorum Bursada 5.25 TL veriyoruz.

Hesap ortada
  • Açık söyleyeyim ben 2,5YTl'lik suyu almam ve açıkcası zannetmiyorum her açıdan iyi olacağına.

İzmirde 3,5 YTl'lik sular var, birkaç deneme yaptık, ya su kötü ya dağıtım kötü, ya damacanalar kötü, yada hepsi birden kötü

En az 4 YTL diyorum damacana için. Şu an Karacakaya alıyoruz ve memnunum 4ytl'ye.

2,5YTl'ye satılan suyun mutlaka bazı aşamalarda eksikleri vardır (damacana yenileme, damacana yıkama..vb maliyet unsurları)
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 19 Mayıs 2009; 2:31:29 >
  • Arkadaşlar Tekirdağ çorlu nun suyu. Fenada değil . Ben içtim hoşumada gitti. Maliyeti düşük olduğu için 2.5 ytl başka bişi yok.

Kampanya için ne önerirsiniz peki ?
  • Normal Fiyatların 1 Lira altında Kampanya yap Suyun Tadına Güveniyosan İş Olr.
  • Size gelişi ne kadar suyun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Ben eve Nestle alıyorum Bursada 5.25 TL veriyoruz.

Hesap ortada

o suların maliyetini bi duysanız....

su işinde su gibi para var.

Şırlan alıyorduk 4 liradan ama artık kampanyalı ve güvendiğimiz firmalardan 3 liraya alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 19 Mayıs 2009; 21:25:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.