Arkadaşlar damacana su işine giriyorum. Tadı ve içimi güzel bir su marksının bayiliğini aldım. Suyu evlere 2.5 liradan versem böyle bir kampanya yapsam sizce talep nasıl olur?
Bu su dandiktir hiç girmeyelim gibi bi eleştirimi olur.
Benim için önemli lütfen. yardımlarınızı bekliyorum.
dandik olarak düşünürüm tipik tüketşcş mantığı ama eşaniyo olarak bir tane verseniz ondan sonra devam edebilrim mesela...
quote:
Orijinalden alıntı: memet
dandik olarak düşünürüm tipik tüketşcş mantığı ama eşaniyo olarak bir tane verseniz ondan sonra devam edebilrim mesela...
Tanesini 2.5 TL yerine "1 alana 1 bedava" sloganıyla 2 tanesini 5 TL'ye satarsanız hem millet işkillenmez hem de daha çok satış yaparsınız...
quote:
Orijinalden alıntı: memet
arıtılmış kuyu suyu mu? Kaynağı nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: MSC Elektronik
arıtılmış kuyu suyu mu? Kaynağı nedir?
Alıntıları Göster
Sağlık bakanlığı sertifikası ?
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Sağlık bakanlığı sertifikası ?
Alıntıları Göster
Herşeydende öte marka ve güvenlik...İşin gerçek olayı prestij mi ucuzluk mu...?
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Alıntıları Göster
tadı güzelse çatır çatır içerim kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Alıntıları Göster
ismini duymadığım ucuz suya itibar etmem, daha da bi işkilenirim, içindeki minerallere vs dikkatlice bakar ucuz tavuğun çorbasını koklayıp da içerim.
quote:
Orijinalden alıntı: layneth
ismini duymadığım ucuz suya itibar etmem, daha da bi işkilenirim, içindeki minerallere vs dikkatlice bakar ucuz tavuğun çorbasını koklayıp da içerim.
Alıntıları Göster
Birbirinden ilginç müşteri portföyleri.
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
Birbirinden ilginç müşteri portföyleri.
Alıntıları Göster
anzer su mu yoksa ?
quote:
Orijinalden alıntı: ozkosif
anzer su mu yoksa ?
Alıntıları Göster
hangi ilde satıyorsunuz ona göre değişir. ben ankarada 4 liradan 6.5 liraya kadar su görüyorum. ama çevre illerde suya bu kadar para istendiğini sanmıyorum tahminim 2.5 lira normal bir fiyat olur küçük bir şehirde.
quote:
Orijinalden alıntı: bachree
hangi ilde satıyorsunuz ona göre değişir. ben ankarada 4 liradan 6.5 liraya kadar su görüyorum. ama çevre illerde suya bu kadar para istendiğini sanmıyorum tahminim 2.5 lira normal bir fiyat olur küçük bir şehirde.
Alıntıları Göster
bencede 1 alana 2 ci bedava gibi bişey yapın millet ucuz su gördümü işin içinde bi iş wardır diye almıo
quote:
Orijinalden alıntı: counterdoctor
bencede 1 alana 2 ci bedava gibi bişey yapın millet ucuz su gördümü işin içinde bi iş wardır diye almıo
Alıntıları Göster
iyi olurda suyun markası ne ???
quote:
Orijinalden alıntı: bachree
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bahrikutlu
Erikli suyunu 7.70 den satıyorlar ankara'da üst limiti arttırsan iyi olur bence Ucuz su ise sertifika ve güvenlik için alınan belgeleri çok önemli ucuz su kötü sudur mantığını çürütmek için piyasaya girişte her evin denemesi için küçük şişelerde dükkana yakın yerlerde bedava dağıtılabilir telefon numarası veya buzdolabına yapışan şeylerden bastırıp kendinize kolayca müşteri elde edebilirsiniz kanımca tanıtım önemli
quote:
Orijinalden alıntı: shanke
iyi olurda suyun markası ne ???
Alıntıları Göster
Su faturalı ve garantiliyse olur, alırız
quote:
Orijinalden alıntı: Intensifier
Tanesini 2.5 TL yerine "1 alana 1 bedava" sloganıyla 2 tanesini 5 TL'ye satarsanız hem millet işkillenmez hem de daha çok satış yaparsınız...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Intensifier
Bravo gerçekten de doğru :)
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
quote:
Orjinalden alıntı: Intensifier
Bravo gerçekten de doğru :)
Alıntıları Göster
bilinen bir markaysa bulunduğun mekanda gider bir afiş as dükkanın önüne 1 ay su 2.5 lira diye mesele kalmaz normalde su 3 liradır oralarda genelde pahalı marka damacanalardan içenlere zaten satamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: sero77
bilinen bir markaysa bulunduğun mekanda gider bir afiş as dükkanın önüne 1 ay su 2.5 lira diye mesele kalmaz normalde su 3 liradır oralarda genelde pahalı marka damacanalardan içenlere zaten satamazsın
Alıntıları Göster
Ben lezzetine ve güvenirliğine önem veriyorum bu yüzden 7,70 tl erikli suya veriyoum. Arkadaşlarında dediği gibi bir marka çıkıp bana suyu tanıtım için bir sefer ücretsiz verirse dener beğenirsem değiştiririm onun dışında alıp denemem.
quote:
Orijinalden alıntı: salida
Ben lezzetine ve güvenirliğine önem veriyorum bu yüzden 7,70 tl erikli suya veriyoum. Arkadaşlarında dediği gibi bir marka çıkıp bana suyu tanıtım için bir sefer ücretsiz verirse dener beğenirsem değiştiririm onun dışında alıp denemem.
Alıntıları Göster
Marka fiyat söylersen iyi olur. Markayı söylemende sakınca yok, aksine söylemezsen sıcak fırsatlarda işin ne. O zaman konu dışında konunu aç..
quote:
Orijinalden alıntı: salida
Alıntıları Göster
Ben de benzer düşünüyorum, hergün bir ton kağıt bıralıyorlar posta kutusuna bilmem ne suyuymuş falan diye. Bir tanesi 2.5 ltlik küçük petlerde dağıtmıştı ama markamı değiştirmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: salida