Şimdi Ara

19lt DAMACANA SU 2.5 YTL OLURSA ALIRMISINIZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TÜRK_AY çok güzel değinmiş yalnız tüm ülkelerde olduu gibi bizim ülkemizdede pazarlama stratejisi diye bir olay var. Bu olayda telaffuz edilen rakamların bi önemi yok amaç su satıp para kazanmak olduğu kadar bölgenin ihtiyacına istenilen şekilde nabız yoklayarak cevap verebilmektedir. Ben su daıtım işini daha önce hiç yapmadım lakin 13 yıllık ticaret birikimim olmasına rağmen konuyu bu forum okurlarına sunmak zorunda kaldım.

Kaldiki bu bahsettiğin olayları gerekli evrak üzerinde sözleşmeli olarak imzalanırsa ne ana firma sana zarar verebilir nede bayi zarar görür. T.C su pazarında tekel oluşturulmaya çalışılmaktadır. çeşitli firmaların 5 ile 8 ytl arasında satışa sunduğu su ların kalitesi şu bahsetmiş olduğum 2.5 ytl ye satmayı planladığım su dan çoğu aynı parametreleri verememektedir. şimdi söylermisiniz bana nasıl birmantıktırki bu türk halkı allahın içme suyunu 4 ytl ye 5 ytl ye içer.. !

Bu işin içinde olupta konuşacak insanlar varsada lütfen mide bulandırmadan yorum yapsın. bu başlık sadece alırmıydınız veya almazmıydınız genellemesinde açılmıştır. Sağlıklımıdır batakçımıdır dolandırıcımıdır genellemesinde açılmamıştır.

• Türk_ay kardeşime sonsuz teşekkürler. gerçekleri çok güzel anlatmış bize ekleyecek bişey bırakmamış.. ayrıca eeerdinç kardeşime bi nasihatım var ... sen bu işe girme bence.. doğal kaynak suyu sandığın su işlenmiş kuyu suyudur. bilgin olsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

ulan akıl var mantık var 19 lt.lik damcanın içine kanalizasyon suyu bile koysan sırf onun emeği işçiliği 5 tl eder

Öle değil işte xxxx marka suyu toptancısı 4,5 liraya alıyo nakliye dahil bayiye 5- 6 liraya satıyo bayide 7-8 lira kaça tutturursa.fabrikadakı 19 lt suyun maliyeti 1,2 - 1,5 liradır. Ben askerliğimi Erzurumda yaptım şehir şebeke suyu Ankarada 8 liraya satılan sudan bile daha lezzetli. Suyun tadı kadar kaynağıda önemli mesela biz sanayisi gelişmiş ,tarım arazisi olan şehirlerinden gelen suyu içimiyoruz .

arkadaş suyun çorlu fabrika çıkışı 59 kuruş nası oluyoda toptancıda 4.5 tl oluyo

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Ben eve Nestle alıyorum Bursada 5.25 TL veriyoruz.
    2,5 TL bana göre çok ucuz, şebeke suyu satılacaksa bilemem

Çünkü su başına dağıtım parası+en az iki kişinin maaşı, sigortası+Dükkan kirası

Hesap ortada

o suların maliyetini bi duysanız....

su işinde su gibi para var.

Şırlan alıyorduk 4 liradan ama artık kampanyalı ve güvendiğimiz firmalardan 3 liraya alıyoruz.

işte fabrika 59 kuruşa satıyo

• Valla şu asansör olayından sonra damacana su almadım.
    Zaten çoğu firmanın ve dolumun temizliğine güvenmiyorum.
    Güvenilecek marka da pahalı zaten.

Aytaç alıyorum toptancıdan, 4X5=20 litresi 3,39 Tl.
    1,5 litreliklerden alırsam da 12 tanesi aynı fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Tanesini 2.5 TL yerine "1 alana 1 bedava" sloganıyla 2 tanesini 5 TL'ye satarsanız hem millet işkillenmez hem de daha çok satış yaparsınız...

• Çeşme Suyu . Beleş
  • idare edebilecek bi markaysa direk 2.5 tl kampanya yerine ortalama normal bi fiyatla yada ondan çok az daha ucuz bi fiyata veririm. o şekilkde 3-5 kişi alsın önce biraz içilsin filan. ondan sonra 2.5-3 tlye çekerim. ondan az daha sonra normale dönerim ben

böle yapan bi sucunuz olsa ne yapardınız merak ettim???
  • F/P için uygun bi ürün
  • Mesela biz Boğdağ Nilsu-Pınar bayisiyiz ikisi de aynı yerden yani aydın madran dağından doluyo

ama marka fiyatı artırıyor

Nilsu:3tl

Pınar:5tl

Bozdağ nilsu maliyet : 1,75

Pınar su maliyet : 2.75

Yani diyeceğim ikiside aynı su ama birinin arkasında yaşar holding var birinin arkasında bozdoğan belediyesi madran aş. var benim nilsuyu 2.25 e verdiğim dükkanlar bile var pınarla hiç bir farkı da yok.Ama pınar daha çok elit kesimde tutulduğu için pınar daha fazla gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.