biz şebeke suyunu arıtıyoruz evde makine var.erikli den daha güzel şu an
taktırmak isteyene yardımcı olabilirim..pm
2.5 a millet işkillendir ama 3-3.5 arası normal. buzdolabı mıknatıslarından dagıtın. millet kaybediyor sucu numarasını orda lazım oluyor. yani kartvizit mıknatıs işi nemli. kartvizit zaten pahalı degil 1000 tanesi 15-20 arası.
abone olana su pompası vs. tarzı kampanyalar da dikkat çekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
çene suyu . 5 tl veriyorum. vazgeçilmez kalite.
çenesuyu akar burda çenesuyundan başka bişey içilmez hem de pompadan alırsanız bozuk paralarla bile 2 tane 19luk duldurursun oh mis
2ytlye anlaşak 10tane alayım
Yüksek fiyat kalitedir diye bilinmesi saçmadır. Kalite kişiden kişiye göre değişir.Ben Sivas'ya MuratSu alıyorum 3.5 tl ye tadı erikliden güzel neden 7 m veriyim ki erikliye?
işyerleriylen anlaşın onalra daha düşük fiyattan verin suyu özellikle kalabalık personeli olan yerlerle.
Tadı güzelse direk abone oluruz. 2.5YTL çok iyi diğerlerine kıyasla
Ben Bir Bidon Suyu 75kr a alıyorum tertemiz su kaynak suyu
kaça mal oluor 19 ltlik bi damacana su ?
quote:
Orjinalden alıntı: eeerdinc
Arkadaşlar Tekirdağ çorlu nun suyu. Fenada değil . Ben içtim hoşumada gitti. Maliyeti düşük olduğu için 2.5 ytl başka bişi yok.
Kampanya için ne önerirsiniz peki ?
Hocam ben de çorludayım daha geçen hafta TAŞPINAR adında bir su girdi piyasaya reklamları falan döndü bende denemek için aldım 3.5 TL. Sırf ucuz diye aldım daha önce erikli kullanıyordum bana farklı gelmedi ben hepsini çatır çatır içerim sen 2.5'a ver hemen abone olayım
Kırıkkale'de öğrenciyim.. 2 yıldır burada kalıyorum.. 2 yıldır 19 litrelik damacana suyu 2,5 liraya alıyoruz. İlk başlarda benim pek içime sinmedi ama burada piyasada fiyatlar hemen hemen aynı, fazla seçeneğimiz yoktu. Musluk suyu ile yüz bile yıkanmıyordu inanın, kokuyordu su. (malum kızılırmak suyu) Belediye bu sene arıtma tesisi kurdu da en azından çeşmeden akan suyun kalitesi arttı.
50 tane boş 5 litrelik şişem var ayda bir köye gidip doldururum.güneşe koymadınmı yosun falan da yapmıyo şişeler.gidemediğim zamanlar piyasadaki en kral suya aboneligimde var ordan alırım suyu ama ne kadar içersem içim kandırmıyo hazır sular.illa ki doğal su olacak.Büyükşehirdeki insanlara da Allah kolaylık versin zor büyükşehirde yaşaması.
javsu dan vazgeçmem süper bi tadı var başka bi şey içmez oldum
Almam çunku işkillenirim :)
quote:
Orjinalden alıntı: cadocx
javsu dan vazgeçmem süper bi tadı var başka bi şey içmez oldum
Bildiğim kadarıyla o su ordunun suyuydu jandarma falan veriyordu doğru mu acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Intensifier
Tanesini 2.5 TL yerine "1 alana 1 bedava" sloganıyla 2 tanesini 5 TL'ye satarsanız hem millet işkillenmez hem de daha çok satış yaparsınız...
kesinlikle.
avrupalılar Sidik suyunu arıtıp içine mineral ve vitaminleri koyup içiyor :D discoveryde görmüştüm arıtıldıgında kaynaktan çıkan su ile arıtılan su arasında 0 fark var haa ben içermiyim hayır 2.5 bence az en az 3 .5 , 4 olması gerekir bencede
Allahın suyu bu dediğiniz gibi. Maliyeti ne olacak yalnız bu fiyatı kalıcı olarak yapmak istiyorum hem tanıtım olsun hemde satış rakamlarını yukarı çekebileyim. Anlayacağınız su normal kaynak suyu. içimide iyi. rakamlar konusunda sizce insanlar işkillenirmi diyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: Intensifier
Tanesini 2.5 TL yerine "1 alana 1 bedava" sloganıyla 2 tanesini 5 TL'ye satarsanız hem millet işkillenmez hem de daha çok satış yaparsınız...