Şimdi Ara

19yasinda liseliler gibi karne stresi yasiyorum varmi boyle bisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun oldugumdan, sali gunu dersane karne vericekmis, hemde veli toplantisi yapicakmis.

Notlarim
    Devamsizlik E
    Derse katilim D
    Siniftaki duzeni D
    Odevleri E
    Sinav sonuclari A
    Yapabilicegi sonuc C

Bu nasil dersane kardesim, sinav sonucuma bakin devamini sallayin sizene kardesim, bide bu yasta ailemle arami bozucaklar, sacma sapan isler derdinde bu dersane kafami bozduruyorlar. Su an uc bucuk atiyorum, babamin sonuclar umrunda bile olmicak, davranislari, devamsizligi gorunce cildircak. Sonuclarim iyi ama babam daha iyi saniyordu oradanda bi sorun yasiyacam.

• duydanda üniversiteyi bitirdi sanacak
  • ehe sizin dershane iyimiş benim senenin başından beri 96 saat devamsızlığım var evi aramadılar bile hala..Şükret yani

• hangi derdhane?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseli olmak lisede okumak değildir. Kimisi vardır üniversite bitirmiştir ama hâlâ liselidir.
  • 20 yaşındayım askerlik stresi yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

hangi derdhane?

Sinav dersanesi, su an universite okuyorum zaten, 2dersten kaldim gibi onda bu kadar stres yasamadim yok boyle bisi, sinif tekrar etsem bile bu kadar koymaz

Gecen yil sinavda olan varsa nasil oluyor bu karne isi anlatsin bana. Bide ilkokul gibi hocalar sinifa gelicekmis, ben lisedeyken veli hocaya gidiyordu birebir konusuyorlardi. Simdi peder bide velilere rezil olucak ben boyle isin, son denemede dustum bide yukseldim diye sıkmistim. Rehberlikci psikologa git demisti bana, babama derse artik arabayi garajdan cikaramaz yuruyerek giderim. Sali gunu diye toplanti, annemin temizlik gununu o gune aldirdim kadin gelip temizlicekti annem gelemicekti karneye ama babam ben gelicem daha kotu bi durum. Yarin lebtob alicaz babala adama sali gunu 2ye alalim diyiyimde en azindan babamda toplantiya gidemez, ins yirtarim. Yirtamazsam plaj semsiyesi alicam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl dersane o öyle? Bir de utanmadan yapabileceği sonuç C yazmışlar. Adam sınavdan yüksek aldıktan sonra isterse hiç dersaneye gitmesin kimin, niye umrunda?
  • Aptal ve iğrenç sistemin kurbanlarıyız.

Nasıl bir olaydır dershanede karne vermek.Orada isteyen ders çalışır istemeyen çalışmaz defolup gider.Öğrenciye diktatörya uygulanmasına karşıyım arkadaş.Tek düze öğrenci olmaz.Herkes ygs de 1. olacak diye bir kural yok.Kimisi vana gidecek kimisi istanbul'a.Akşam akşam sinirimi bozdun len
  • dersane ? karne ? biri vursun la şunu
  • Bende soklardayim zaten, gunde 4-5 kere msj gidiyor zaten babam

Msjlar soyle
    1) ilk derse gelmedi (bide ariyorlar)
    2) xx saate derse geldi
    3) son saat izinsiz cikti
    4) xx odevi yapmadi
    5) etut alip girmedi (ben almiyorum, sinif aliyor banane onlardan)
    6) musait oldunuzda subemize gelip gorusmek isteriz
    7) ayda birde dersane taksiti yatirilmadi (harciyorum 4-5 gun sonra yatiriyorum adamlar gunu gecince hemen atiyorlar)
    8) sinav sonucu xx

Hic odev yaptigimda msj atildini gormedim daha, bu 2veli toplantisi, ailem ilkini bilmiyordu ama bu sefer gidicekler gibi. He veli toplantisi disinda babam 6kere geldi mudurler konustu, teki park yeri kavgasi, teki dersanede kafam istediginde derse girmem, sinavlara gec girmem, benim ustumde hakimiyet kurulamamasi sebebiyle cagirdilar. Bu yasa gelmis adam hangi derse giricegini bilmiyor sanki, verdikleri kaynaklar berbat ordan odev veriyorlar bende yapmiyorum, baska kaynaklardan cozuyorum. Haftalik 2bin soru bekliyorlar ben ise 1000soru goturuyorum.

• Babaları çocuklarının dershaneye gidebilmesi için saatlerce çalışıp taksidi öderken , dershaneye gitmeyip dershaneyi asan , kafe köşelerinde vakit öldürenlerden nefter ediyorum. Be çocuk madem okumaya niyetin yok ailenide ümitlendirme bari.

Not : Bu mesajı konu sahibine söylemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Babaları çocuklarının dershaneye gidebilmesi için saatlerce çalışıp taksidi öderken , dershaneye gitmeyip dershaneyi asan , kafe köşelerinde vakit öldürenlerden nefter ediyorum. Be çocuk madem okumaya niyetin yok ailenide ümitlendirme bari.

Not : Bu mesajı konu sahibine söylemedim

Oyle piyasada cok kisi var, hele ilin merkezinde ise adamlar hic girmiyor derse. Gecen yil bende oyleydim ama yuzde 80indirim alip o gazla butun yil yattim sonuc dandirik bi yer bu yil en azindan assamda calisiyorum
  • Geçen senede karne vermişlerdi. Demek bu senede veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Geçen senede karne vermişlerdi. Demek bu senede veriyorlar.

Nasildi hocam, ne tur seyler oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Geçen senede karne vermişlerdi. Demek bu senede veriyorlar.

Nasildi hocam, ne tur seyler oluyor

Bu sene bize henüz vermediler. Geçen sene vermişlerdi. Aldım baktım saçma geldi yırttım attım.
  • sende onlara karne ver Öğrenciden alınan para A+ diye.
  • okul bitiyo iş stresi yaşıyorum bunlar güzel günlerin kardeşim işi bulduk askerlik askerlikten sonra evlilik hayat bitti be
  • Notlardan analiz yapılırsa şu zeki görünen hiç çalışmıyorum kanka valla ayakları yapan ama evde hayvanat gibi çalışan über başarılı bir gençsin.
    Bu gençlere genelde nereyi istiyorsun diye sorulduğunda bilmiyorum valla kanka neresi olursa deyip aslında kafasında alt sınırı İtü olarak belirleyen bir kesimdir.
  • Hocam ben calistimi soyluyorum, sizin kaynaklarinizi kullanmiyorum diyiyorum. Buda sorun oluyor, He tabi az calisiyorum ama ogrenerek verimli calisiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 16 Ocak 2012; 0:55:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.