Bildirim
1gb(1gb*1)'mi yoksa 1gb(512*2)'mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Komik bir soru olmuş ama tek RAM daha performans sağlar ama çok fazla değildir. İkiside aynı derim. -
şimdi tek parça olanda yrn oburgun 2. slot bos olduu icin daha ucuza yukseltme imkaniniz olur.
yanına 1 gb daha alırsınız 2 gb olur.
512+512 de 2 gb yapmak isterseniz gidip 2 tane 1 gb alip eski 512 lerini ya satar yada coper atarsınız.
ancak soole bir durumda 512+512 daha performansli calistii sooleniyor.
dual mantıgından dolayi -
1x1gb al onra değiştmrek istediğinde işine yarar daha ekonomik olur senin için.
Cihazının ilemcisi fala nedir RAM ler DUAL çalşıyormu onlarda önemli
bana 1 gb yetediyorsa n512x512 daha performanslıdır dual çalışıyorsa -
doğru aslında ilerde 2gb a yükseltmek gerekebilir en iyisi tek parça alayım bu soruyuda performans etkilenirmi diye sormuştum banada 512*2 daha hızlı çalışır gibi geldi neyse yteşekkürler herkese. -
katılıyorum mesela bende dual yok tek 1gb aldım ilerde yanına bi tane daha 1 g ram alırım falan diye ama dual olsaydı 2X512 alırdım herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: gyrmann
şimdi tek parça olanda yrn oburgun 2. slot bos olduu icin daha ucuza yukseltme imkaniniz olur.
512+512 de 2 gb yapmak isterseniz gidip 2 tane 1 gb alip eski 512 lerini ya satar yada coper atarsınız.
dual mantıgından dolayi
-
1 GB OLARAK KULLANACAKSAN 2*512 DAHA HIZLI ÇALIŞIR(DUAL) AMA 1GB TAKSANDA FAZLA Bİ DEĞİŞİKLİK FARKETMEZSİN HATTA HİÇ FARKETMEZSİN. ONUN İÇİN DE İSTERSEN KASMA. HANGİSİ OLURSA OLSUN PROBLE OLMAZ. ZATEN 512 OLDUĞU İÇİN İSTEDİĞİN ZAMAN DA ELİNDEN ÇIKARABİLİRSİN. BENCE SORMAN GEREKEN SORU 533 MÜ 667 Mİ OLMALI :D:D -
quote:
Orjinalden alıntı: gyrmann
dual mantıgından dolayi
bende bu arkadas gibi dusunuyorum secimimde bu sekilde olur -
quote:
Orjinalden alıntı: serkan0666
1 GB OLARAK KULLANACAKSAN 2*512 DAHA HIZLI ÇALIŞIR(DUAL) AMA 1GB TAKSANDA FAZLA Bİ DEĞİŞİKLİK FARKETMEZSİN HATTA HİÇ FARKETMEZSİN. ONUN İÇİN DE İSTERSEN KASMA. HANGİSİ OLURSA OLSUN PROBLE OLMAZ. ZATEN 512 OLDUĞU İÇİN İSTEDİĞİN ZAMAN DA ELİNDEN ÇIKARABİLİRSİN. BENCE SORMAN GEREKEN SORU 533 MÜ 667 Mİ OLMALI :D:D
valla 533 mü 667 mi diye sorma imkanım yok mecbur 533 alcaz başka seçenek yok.. -
tek 1gb al..bi zaman sonra bitane daha 1gb alırsın canavar olur makine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X