Epttavm sitesinde kuruyemiş ürünlerinde güzel fiyatlar çıkıyor. Geçenlerde sıcak fırsatlardan görüp ceviz içi almıştım. Şimdi yine uygun ne var diye baktığımda gördüm. Antep fıstığı 23,90 TL yazıyor, kampanya yapmışlar. Sipariş geçtim hemen 2 tl kargo ekledi. kapıda ödeme seçeneği de var. Fiyat çok iyi gibi... Faydalanmak isteyenler olursa ilgilenebilir. Diğer kuruyemiş seçeneklerinde de güzel fiyatlar var. Benim ihtiyacım olan antep fıstığı idi, ben sipariş verdim.
ben bir defa süper olandan aldım hiç bir farkı yok. iran fıstığından biraz daha güzel bu adamın sattıkları kesinlikle. bir çok markette 30 35 e satılan bundan güzeller var. tam tersi daha kötü olanlarda var ama. hele carrefour da indirim ile 30 40 a düşen of diyorum. bunun yüzüne bakmazsın. kesinlikle fiyatının birebir karşılığı ucuz olan hiç bir şey yok. araştırıp kovalayan aynı paraya daha güzel mahsül yer.
Araştırdığınız zaman farklı kampanya bulmak elbette mümkün olabilir. Fakat gün içi yoğun iş temposunda birçok işini ve siparişini internetten halleden bizim gibileri için güzel bir seçenek.