Şimdi Ara

1kg tchibo filtre kahve 59.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat gayet makul. Denemk için aldım bir tane. Teşekkürler

• Bende sipariş geçtim 1 adet, teşekkürler.

• Kahvenin yanma noktasına 100 dersek bu 99,9 derecede kavrulmuş resmen. Aşırı derecede kötü tadı var. Yani ben ki, starbucks filtre kahveyi sade severek tüketen biri bunu diyor. Muhtemelen sorunlu yada elde kalan kahvelerini karıştırıp kimse anlamasın diye bilerek böyle kavuruyorlar.

• T. Soprano kullanıcısına yanıt

Skt 12 haziran demiş.

Yorumlar da fena değil

Ben de starbucks icicisi olarak 250 gr kahveye 54 lira vermektense bunu aldım bu seferlik. Deneyelim bakalim. En kötü sutle yumuşatiriz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 24 Aralık 2020; 3:43:31 >
  • Bunu yurt dışında 35 dolara falan satıyorlarmış sanırım. Bilmem nerde satış yapalım, şurdan alıp satalım isimli videolar oluyor ya orda gördüm.

Bakındım biraz gold olanı 250gr x2 25 dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Bunu yurt dışında 35 dolara falan satıyorlarmış sanırım. Bilmem nerde satış yapalım, şurdan alıp satalım isimli videolar oluyor ya orda gördüm.

Bakındım biraz gold olanı 250gr x2 25 dolar

https://www.amazon.com/Jars-Tchibo-Selection-Instant-Coffee/dp/B00N0WCJIG/ref=mp_s_a_1_22?dchild=1&keywords=Tchibo&qid=1608771476&sr=8-22#

Attığınız kahve instant (suya dök karıştır) kahvesi, bu filtre kahve

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 42 TL olmuş

• aynen sepet indirimi gelmiş. bende 2 kilo kaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

aynen sepet indirimi gelmiş. bende 2 kilo kaptım

bende 41 den aldım yine 59 olmuş

o sırada satıcının tüm ürünlerine speet indirim gelmiş. bakayım diğerlerine derken geri gitti hepsi. çaylar 1kg 20 liraydı. kahveler ynie1 kg 50 li lerdeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 24 Aralık 2020; 7:27:24 >
  • Starbucks'un filtre kahveleri çöptür ve kömürdür. Alıp da kendinize o kötülügü yapmayın. Tchibo da mükemmel değil ama starbucks'a göre bir tık iyi
  • HB'de 3x250 gr olanı 40 liraya almıştım Kasım'da. Güzel kavhe, ben selection olanından almıştım

• O kadar kahve tüketilene kadar tazeliği (varsa tabi) bozulur.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Görseller biraz çakma gibi duruyor bu ürün Tchibo saticisinda yok
  • Teşekkürler.

edit, vodafone 15gb kullandım, ordan 15gb geldi ;)

ayrıca, diğer kahvelerinde yorumlae güzel ve fiyat tutarlı;?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 24 Aralık 2020; 8:53:39 >
  • bu fırsat midemi üzerrrr

• Çekirdek mi çekilmiş halde mi anlayamadım ?

• Gecen tchibo pressional cekirdek kahve aldim. Bildigin komur. Ambalajin agzi acik kaldi biraz, yanik kokusundan evde duramadim. Aynen cope...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 24 Aralık 2020; 9:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerconkarli

Çekirdek mi çekilmiş halde mi anlayamadım ?

Çekilmiş, ürün de kaldırılmış.

Dün gece geç saatlere kadar bekledim sepet indirimini görsem alırdım, görmedim. Sağlık olsun.

• annem tchiboda calısıyor sordum bu ambalajda bi kahve yok bizde dedi, isterseniz gelen paketi atıp benide etiketlerseniz gösteririm orijinalmi değilmi söyler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.