Şimdi Ara

1M-1.1M TL BANDINDA SUV ONERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su an 2017 model Suzuki Vitara GLX kullaniyorum, aslinda oldukca mutluydum fakat son modellerinde, mevcut teknolojiyi yakalayamadilar.

1M-1.1M bandinda SUV onerileriniz ne olur? Ozellikle Jeep Compass’i begeniyorum fakat cok onermiyorlar. Tiguan, H-RV, Compass, Kodiaq ve Sportage arasinda gidip geliyorum. 2021-2022 model ariyorum. Sizin onerileriniz ve tecrubeleriniz nelerdir? Bazilari C5, 3008 de oneriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGA -- 13 Ağustos 2022; 22:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• compass suv değil ki jeep:)
    diğerleri yükseltilmiş hb
    ds7 yi ayrı tutarım premium olduğu için o paranın hakkını verir

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Su an Vitara da SUV fakat az da olsa araziye cikiyorum. Bu tutarlarda DS7 mi tavsiye edersiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YGA kullanıcısına yanıt

ds7 premium araba, 4x4 u de iyi çalışıyor diyorlardı. elbette alınabilir

onun dışında compass varken diğerlerini konuşmak abes, hele ki off road varsa işin içinde

Kesinlikle fakat Compass’in hem teknoloji, hem de iscilik ve malzeme olarak cok kotu oldugunu soyluyorlar. DS7’ye baktim simdi. 1.1M seviyesinde yok. Onu siliyorum.

arabadan beklentinize bağlı bu durum.oyuncak tekoloji istiyorsanız 3008 iyidir mesela.

işçilik ve malzeme olarak tiguan ve grandland iyi

Normal bir surus keyfi bekliyorum. Ust duzey bir teknoloji olmasa da, iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1.2m Araç Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Compass direksiyonu kliması göstergeleri hatta 1.6 dizel olanın motoru bile egea içi kalitesiz amerikan jeep ile alakası yok aracın. Keyifsiz hissiz bu araçla Bursadan Ankara’ya geldik kesinlikle begenmedim. Test sürüşü yapın mutlaka

• piyasası pek yok ama uzun dönem kullanım için full dolu icon paket Koleos olur o paraya D-SUV olarak. compass-tiguan-3008 falan bunların hepsi C-SUV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Ağustos 2022; 23:26:44 >
    Saydıkların içinde en kötü araba Compass, sakın markaya aldanma, ben Sportage veya Kodiaq tavsiye ederim, Tiguan’da güzel araç ama kasa değiştirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 14 Ağustos 2022; 0:45:20 >
  • Hayır abi compass sakın almayın Fiat Egea ile aynı parçaları kullanıyor konsola bi deri döşemeler c premium diye yediriyorlar millete.

1.1 milyona 2. El ds7 alabilirsin tam f/p premiumu

0 olsun istiyorsanız Makyajlı c5a alınabilir, sınıfında en ucuza en fazla donanımı c5a sunuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Kaleos’u hic dusunmem.

• FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Ben de tam bu dusuncedeyim. Tiguan kasa degistirecegi icin hic dusunmuyorum. DS7 beklerdim sizden, onu niye dusunmediniz? Kodiaq da kasa degistirmeyecek mi ek olarak?

• yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt
    2018 model DS7 kasa degistirecek mi? Compass’i hic kimse onermiyor. Siliyorum onu o halde.

• Bende hyundai tucson yada kia sportage diyorum, ikiside uzay mekigi gibi arabalar. Konforda var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sportage diyorum kasa yeni içi güzel dışı farklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wosswoss kullanıcısına yanıt
    Tucson bir tik daha ucuz ama satisinin dusuk oldugunu soyluyorlar ikinci elde.

Burdakiler makyajsız Compass için Egea direksiyonu diyor. Makyajlı olanın içi bambaşka, eskisi ile alakası yok. Onun da direksiyon Range ile aynı ama kimse Range direksiyonlu demiyor.

Gidin test edin. Compass ve yeni Sportage bu paralara güzel seçenek. Ds 7 bulamazsınız

• Cupra formentor nasil sizce

Tiguan sizin aradığınız araç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.