Selamlar. 1.7m bütçem var. Tercihen sıfır bir suv almak istiyorum. Kriterlerim: - Elektrikli ve hibrit istemiyorum - 2.el piyasası güçlü olsun satarken sorun yaşamayayım - 360 derece kamera, ön ve arka park sensörleri gibi sürüşü ve park etmeyi kolaylaştırıcı donanımların olması gerekiyor Ne önerirsiniz? Ek olarak kendi araştırmalarım ile şu 3 araç arasında kaldım. citroen 1.4m civarı, 408 ve cupra ise 1.9m. Aradaki 500m'i sadece görünüş, elektrikli koltuk ve matrix ledler için vermek de çok mantıklı gelmiyor. Örn. 408 ile c4x'in motorları da aynı. - Peugeot 408 - Cupra Formentor - Citroen C4X < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrblithe -- 15 Temmuz 2024; 23:41:27 > |
1.7m civarına suv önerisi
-
-
Forumun son 1 hafta tartışma konusu, 408 mi formentor mu :) C4x de eşlik ediyor demek artık -
Karoq da düşünebilirsiniz, şuan prestige paketine bayiler 1970den fiyat veriyor.250 bin lira 12 ay sıfır faiz kampanyası da var.
Cupra sanırım Eylül'de kasa değiştiriyor, makyajlaniyor. Evet içi dışı güzel araba ama bayiilerde bir sürü cupra dolu. Bu ne demek, bayiler eldeki cupraları çıkarmak için ve yeni kasayı da satabilmek için kampanya yapıp fiyatları daha da indirecekler. Cupra'nın ikinci eli de çok iyi değil malesef. Ama bence güzel araba yine de.
408 dış tasarımı göreceli. Evet sportif duruyor ama şöyle diyeyim 40+ yaş insan büyük ihtimalle 408 yerine 3008 alacaktır. Diğer nokta 3008 oturmuş bir kasa ama 408 sonraki senelerde bu kadar tutmayabilir. Mesela 508 ilk başta guzel satislar yaptı ama şimdi 2 milyon üzeri fiyat bandı olunca kolay kolay kimse marka takıntısından ötürü o parayı o araca vermiyor. Bir de 408 klostrofobik bir araba arkada oturan için. Yani bence işte bu, tam suv diyemiyoruz.
C4x hakkında bilgi sahibi değilim. Ama yolda gördüğüm kadarıyla heybetli ve oturaklı duruyor. Gönlünüze göre olsun...
-
örnek
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-nursan-hatasiz-2023-kia-sportage-4x2-1.6-crdi-mhev-dct-cool-1181400200/detay -
T-Roc hacim olarak yeterli gelirse kriterlerinize uyuyor.
-
1.7m para verseler hangi araçları almazdın deseler heralde listem yine böyle olurdu.
-
İkinci eli güçlü dediğiniz an bu arabaların sokağından bile geçmeniz abes olur
Tiguan,qasqhai,Corolla cross
Esnaf suvlari bunlar
-
C4x altyapı olarak direkt B segment bir araç, EMP değil CMP platformunda, o paraya B segment alınmaz direkt elenir.
2. el piyasası güçlü olsun denirse Peugeot bir tık mantıklı ama Cupra da 408 de ederinde hızlı gitmez. İkisi de genç arabası stilinde, toplumun çok dar bir kesimine hitap ediyor.
Bu kriterlere; Toyota, Nissan ya da Kore grubundan şaşmam
-
3008-qasqai-tiguan-corolla cross
Arasında artıları eksileri düşünürsek hangisi mantıklı? -
Karoq'un kredi kampanyaları güzel gerçekten. 12 ay, sıfır faizli 250 bin veriyorlar bu ay. Premium ya da prestige paket düşünülebilir. Daha yakışıklı arabalar var ama skodanın ikinci eli de iyidir her zaman. -
3008-1.2 3 silindir motor trigrr problemi var okuyabilirsiniz
qasqai / alınabilir artıları kendini kanıtlamış motor /marka eksileri yakıt tüketimi eskiyen yüz
formentor şahsen ben almazdım ama motor iyi ancak yakıt tüketimi fazla ve suv gibi hissettirmiyor ve şanzıman çok sert
corolla cross benim aracım bu
artıları
yakıt tüketimi
güvenilirlik -trigger zincir v kayışı yok balata disk değişimleri çok geç motor 1.8 uzun ömürlü yılların motoru
süspansiyon - çok konforlu ve yol tutuşu çok iyi
eksileri
arka alan dar (arka yolcu alanı)
uzun süreli gazı köklerseniz hem çok yakıyor hem de performansı düşüyor (bataryadan dolayı kısa tapagaz kullanımda atak ve az yakıyor ancak öyle 10-20 km tapagaz gideyim derseniz 7.5-8.0 lt yakarsınız)
benim agresif sürüşte ortalamam 5.7 lt Polo 1.0 tai 7.5-8.0lt , a3 sedan dizel 6.5-7.0 lt)
mtv (1.6 ve altına göre 5.000 km de 1.3 lt ve altı yıllık 8.000-9.000 km de amort edilebilir tabi MTV nin yillara göre düştüğü unutulmamalı)
Yol sesi 120 km üzeri yol sesi alıyor
tiguan
ben yeni kasanın dışını beğenmedim ama onun Haricinde muazzam bir araba olmuş .
eksisi
yazılımsal problemler ve yakıt tüketimi
artısı
tiguan bu yalıtımı güvenllirliği muazzam
kısacası
c4x -4008 -3008 asla almazdım zorlayıp ya TİGUAN life yada Toyota Corolla cross alırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstrangers -- 16 Temmuz 2024; 23:43:6 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: perfectstrangers3008-1.2 3 silindir motor trigrr problemi var okuyabilirsiniz
qasqai / alınabilir artıları kendini kanıtlamış motor /marka eksileri yakıt tüketimi eskiyen yüz
formentor şahsen ben almazdım ama motor iyi ancak yakıt tüketimi fazla ve suv gibi hissettirmiyor ve şanzıman çok sert
corolla cross benim aracım bu
artıları
yakıt tüketimi
güvenilirlik -trigger zincir v kayışı yok balata disk değişimleri çok geç motor 1.8 uzun ömürlü yılların motoru
süspansiyon - çok konforlu ve yol tutuşu çok iyi
eksileri
arka alan dar (arka yolcu alanı)
uzun süreli gazı köklerseniz hem çok yakıyor hem de performansı düşüyor (bataryadan dolayı kısa tapagaz kullanımda atak ve az yakıyor ancak öyle 10-20 km tapagaz gideyim derseniz 7.5-8.0 lt yakarsınız)
benim agresif sürüşte ortalamam 5.7 lt Polo 1.0 tai 7.5-8.0lt , a3 sedan dizel 6.5-7.0 lt)
mtv (1.6 ve altına göre 5.000 km de 1.3 lt ve altı yıllık 8.000-9.000 km de amort edilebilir tabi MTV nin yillara göre düştüğü unutulmamalı)
Yol sesi 120 km üzeri yol sesi alıyor
tiguan
ben yeni kasanın dışını beğenmedim ama onun Haricinde muazzam bir araba olmuş .
eksisi
yazılımsal problemler ve yakıt tüketimi
artısı
tiguan bu yalıtımı güvenllirliği muazzam
kısacası
c4x -4008 -3008 asla almazdım zorlayıp ya TİGUAN life yada Toyota Corolla cross alırdım
Bunlar haricinde Kia Sportage veya Hyundai Tucson da bakılabilir. Tek sıkıntıları yakıt tüketimi ve çift kavrama şanzımanları iyice araştırılmalı
-
Merhaba. Daha önce hibrit araç kullanmadım.
Örneğin 100-120 ile giderken bir süre sonra araç sadece benzinde mi gidiyor? Öyleyse sadece benzin torkunu mu kullaniyor? Sabit yüksek hızla giderken kendini şarj eder mi? Yoksa frene mi basilmali?
Kısaca uzun yolda Torku düşük bir atmosferik benzinli gibi mi gidiyor?
-
Araştırıp sorunlu motorlu psa grubunu mu seçtiniz alın da görün bence 1.2 puretechin "mükemmelliğini"
-
100-120 değil ama 140-150 ile sürekli giderseniz atmosferik araba gibi davranır.
-
140-150 ile giderken batarya motordan desteklenir ama verim almazsınız. Dolayısıyla yılda 2-3 kereden fazla şehirdışı için efektif değil , lehirdışı için 2.0 dizel bütçe yoksa 1.6 yada 1.5 dizel 👍
-
1.2 puretech motorlu araçlardan uzak duralım. Kaldı ki formentoru kullanıcısı bile beğenmiyor. Ayrıca bu seçtiğiniz 3 model de 2.elde değer kaybı olarak ağlatır. Byd ve chery bekleyin. -
Chery de alınmaz servisi 6 ay bekletiyor. Byd ne idiğü belirsiz. -
Yok 10 ay bekletiyor. -
Grubuna ruhsatla alıyorlar :D a o grup yoksa skywell miydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 20 Temmuz 2024; 9:26:24 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1.7m para verseler hangi araçları almazdın deseler heralde listem yine böyle olurdu. |
Benzer içerikler
- airbag ışığı muayeneden geçer mi 2024
- ina triger seti yorum
- michelin mi continental mi 2024
- kar çorabı işe yarıyor. mu
- aracı p konumunda terk ediniz uyarısı çözümü
- taigo bagaj hacmi
- bmw i4 fiyat
- volvo ex30 fiyat
- toyota fiyat listesi
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X