Şimdi Ara

1mbit internetim durduk yere uçuşa geçti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet 1 mbit 4 gb limitli paketini kullanıyorum. Bir süredir interneti kullanmamıştım. fakat bugün acayip birşey farkettim. Facebooktan bi şarkı dinleyeyim dedim videoyu açmamla yüklenmesi bir oldu. Noluyo lan demeye kalmadan speedtest.net ten hızı ölçtüm 6.98 mbps çıktı. indirme hızım 800-900 arasındaydı. Torrent ten falan da baktım sonuç aynı. TTNeti aradım hızım yükseldi tarifemi mi değiştirdiniz dedim. Tarifeniz aynı dedi, dedim benim hızım uçuyor ? Bir dakika bi işlemlerinizi kontrol edeyim dedi. Biraz müzik dinlettikten sonra, evet bilmemne tarihinde hızınızda bi yükselme olmuş, ama tarifeniz aynı dedi. Nasıl olur TTnetin yeni uygulaması falan mı bu dedim evet dedi. İnanamadım tabi. yani aynı ücret aynı tarife ama hızım yükselmiş öyle mi dedim evet dedi. Arkadaşlar var mı böyle birşey gerçekten hızlar yükseltidi de haberimiz mi yok ? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
    Kısacası : Aga bu nedir ?

• Üzümünü ye bağını sorma bence Forumun genelinde böyle tartışma var. Hızı artan artana. Ancak fazla kurcalarsan hattını eski hızına kavuşturmaları iki tıka bakar söylemedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Üzümünü ye bağını sorma bence Forumun genelinde böyle tartışma var. Hızı artan artana. Ancak fazla kurcalarsan hattını eski hızına kavuşturmaları iki tıka bakar söylemedi deme
    Yahu bu TTnet üzümün çöpünü bile yedirmez adama neden böyle birşey yaptılar acaba ?
    Neyse şimdilik üzüm yiyelim bakalım. Ay sonunda başka bişey yemeyelim de

• quote:

Orijinalden alıntı: DaredeviL*

Yahu bu TTnet üzümün çöpünü bile yedirmez adama neden böyle birşey yaptılar acaba ?

Millet "adil kullanım noktası"konusunda 2 senedir üzüm yiyor. Kimsenin hızı düştüğü yok. Merak etme. Sistemde tarife kaydın 1 mbps görünüyor, telefon görüşmen var. E daha ne olsun. Üzümü yemeye devammm!!! Ancak kota aşımına AMAN DİKKAT

• quote:

quote:

Millet "adil kullanım noktası"konusunda 2 senedir üzüm yiyor. Kimsenin hızı düştüğü yok. Merak etme. Sistemde tarife kaydın 1 mbps görünüyor, telefon görüşmen var. E daha ne olsun. Üzümü yemeye devammm!!! Ancak kota aşımına AMAN DİKKAT

Haklısın bu hızdayken kota aşımı da eskisinden çok daha rahat bi şekilde yapılır. Dikkat etmek lazım :)

• quote:

quote:

quote:

Haklısın bu hızdayken kota aşımı da eskisinden çok daha rahat bi şekilde yapılır. Dikkat etmek lazım :)

Alıntıları Göster
    Sen bu video ne güzel hızlı hızlı yükleniyor derken bi bakmışsın kota aşımından TTNET sana güzel bir fatura hediye etmiş. Hızlı internet kullanacaksan limitsiz paket alacaksın arkadaş. Yoktur bunun başka bir çaresi

• quote:

Sen bu video ne güzel hızlı hızlı yükleniyor derken bi bakmışsın kota aşımından TTNET sana güzel bir fatura hediye etmiş. Hızlı internet kullanacaksan limitsiz paket alacaksın arkadaş. Yoktur bunun başka bir çaresi

Alıntıları Göster
    1Mbit / 4GB kotalı kullandığım dönemde hemen hiç kota aşımı yapmazken, 8Mbit'e kadar 4GB kotalı pakete geçtiğimde her ay kota aşımı yapmıştım. Olay şu, bir video yada şarkının ucundan bakim derken laaps diye hepsi iniveriyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacer

1Mbit / 4GB kotalı kullandığım dönemde hemen hiç kota aşımı yapmazken, 8Mbit'e kadar 4GB kotalı pakete geçtiğimde her ay kota aşımı yapmıştım. Olay şu, bir video yada şarkının ucundan bakim derken laaps diye hepsi iniveriyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Orijinalden alıntı: nacer

Alıntıları Göster
    Bize denk gelmiyor ki böyle ttnet ten kurtulamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: haker01

quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

Aynen

Alıntıları Göster
    bende eve internet bağlatacam bana hangi tarifeyi önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_42

SuperOnline Fiber İnternet 10Mb alt yapı varsa onu al derim.Altyapı yoksa TTNET,NETLİMİTSİZ 16'a kadarLimitsiz desteklemiyorsa NETLİMİTSİZ 8'e kadarLimitsiz... ev telefonu kullanmıyorsanız.Yalın ADSL isteyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 9 Ağustos 2011; 18:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeur

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_42

SuperOnline Fiber İnternet 10Mb alt yapı varsa onu al derim.Altyapı yoksa TTNET,NETLİMİTSİZ 16'a kadarLimitsiz desteklemiyorsa NETLİMİTSİZ 8'e kadarLimitsiz... ev telefonu kullanmıyorsanız.Yalın ADSL isteyin...

Alıntıları Göster
    kotayı aşsın fazla para ödesin diye yapmış olabilirler veyahut yüksek hız gözünü kamaştırsın tarifesini yükseltsin diye yapmış olabilirler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: vollager

kotayı aşsın fazla para ödesin diye yapmış olabilirler veyahut yüksek hız gözünü kamaştırsın tarifesini yükseltsin diye yapmış olabilirler ...

Alıntıları Göster
    Ben limitli kullanıyorum 4gb bana hızınızı artırıp kotanızı 6gb yapalım falan diye teklif sundular ben hayır deyince ağustos ayında interneti bedava kullanın dediler taahhüt yok değil mi diye sordum yok dediler ben de kabul ettim. Aradan 15-20 gün geçti 3-4 gün önce tekrar aradılar bölgenizde hız artırımı yapılıyor ücretsiz taahhütsüz hızınızı 1mbitten 8 mbite çıkaralım dediler onu da kabul ettim hızım şimdi 7mbit civarına çıktı gerçekten. inşallah sürprizle karşılaşmayız.

• quote:

ilk ihtimal daha yüksek bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Superior

quote:

ilk ihtimal daha yüksek bence .

Alıntıları Göster
    Çaktırma benimde netlimitsiz aylık 25gb sınır ama günlük 25gb yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickman

Çaktırma benimde netlimitsiz aylık 25gb sınır ama günlük 25gb yapıyorum

Alıntıları Göster
    kotan hızlı dolsun die hız yükselince kota daha çabuk doluyor ondan olabilir benden söylemesi. Ben 3g kullanıodum 7 mgbt .ekjiodu bizim evden 15 günde doluodu kota video filan izlemiodum facebook, haberler o kadar söylemesi benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

kotan hızlı dolsun die hız yükselince kota daha çabuk doluyor ondan olabilir benden söylemesi. Ben 3g kullanıodum 7 mgbt .ekjiodu bizim evden 15 günde doluodu kota video filan izlemiodum facebook, haberler o kadar söylemesi benden.

Alıntıları Göster
    hocam senle aynı paketi kulanıyorum 4 gb kotalı 1mb limitli baktım hız 800 900 kb müşteri hizmetlerini aradım
    ttnet in 1 mb hızı tammen kaldırdığını söyledi bütün 1 mb kullanıcılar 8 mbite geçti otomatik olarak kota aynı fiyat aynı taahüt yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bala5252

hocam senle aynı paketi kulanıyorum 4 gb kotalı 1mb limitli baktım hız 800 900 kb müşteri hizmetlerini aradım
    ttnet in 1 mb hızı tammen kaldırdığını söyledi bütün 1 mb kullanıcılar 8 mbite geçti otomatik olarak kota aynı fiyat aynı taahüt yok

Alıntıları Göster
    Bazılarının hızları düşüyor seninki artıyor ilginç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlprouser

Bazılarının hızları düşüyor seninki artıyor ilginç :)

Alıntıları Göster
    herkezin hızı artarken,bizimki neden geriliyor anlamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.