Bildirim
1mbit limitsiz tarife hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siz normal olanını seçeceksiniz profesyonel olanlarda ek ücret ve bazı ek hizmetler var sanırım... -
quote:
Orijinalden alıntı: mascherano*
Siz normal olanını seçeceksiniz profesyonel olanlarda ek ücret ve bazı ek hizmetler var sanırım...
Aynen öyle. -
Professional cok gereksiz bi hizmet.
Normal olanı secin.Ztn yeterince kendilerine baglayıp ek ucret alıolar
Yeni moda ek ucret(maas basladık bi cok fiarmaya her ay 45 net - 45 3g - 70 sınırsız(3bin dk oldu ) .....Direk soygun caktırmadan devam edio -
31 ağustos yani yarın geçiyorum 1mbit limitsize arkadaşlar, yardımlarınız için çok teşekkürler -
Sana tavsiem eger sistemin destekelrse MAX 8 mb(limitli) 49Tl olanı war ona bak.
Eger mesafe yeterli ise max 8mbps hız ile super otesi 1 internere ulasmıs olursun(Kota derdide yok sanırım arastırıorum bende o işi) -
quote:
Orijinalden alıntı: XinT
Sana tavsiem eger sistemin destekelrse MAX 8 mb(limitli) 49Tl olanı war ona bak.
Eger mesafe yeterli ise max 8mbps hız ile super otesi 1 internere ulasmıs olursun(Kota derdide yok sanırım arastırıorum bende o işi)
Adı üstünde limitli hocam.
15 gbden sonra hız 512 kbps'ye düşüyor. Tabi kimisinde düşüyor kimisinde düşmüyor ama sistem tam oturunca herkeste hız düşecektir.
Ben hem evde hem işyerinde 8 mbit'e kadar 15 gb kotalı (49 tl) tarife kullanıyorum.. İşyerimde hız 512'ye düştü. Evde ise hala 8mbit
Yani bana kalırsa 8mbit'e geçin.. 1 ay boyunca downloadın tadını çıkarın. Bir sonraki ay hız düşerse 1 ay sonra 1mbit limitsiz tarifeye geçersiniz.
düzeltme: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 30 Ağustos 2009; 14:17:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: :eScape:
quote:
Eger mesafe yeterli ise max 8mbps hız ile super otesi 1 internere ulasmıs olursun(Kota derdide yok sanırım arastırıorum bende o işi)
15 gbden sonra hız 512 kbps'ye düşüyor. Tabi kimisinde düşüyor kimisinde düşmüyor ama sistem tam oturunca herkeste hız düşecektir.
Ben hem evde hem işyerinde 8 mbit'e kadar 15 gb kotalı (49 tl) tarife kullanıyorum.. İşyerimde hız 512'ye düştü. Evde ise hala 8mbit
Yani bana kalırsa 8mbit'e geçin.. 1 ay boyunca downloadın tadını çıkarın. Bir sonraki ay hız düşerse 1 ay sonra 1mbit limitsiz tarifeye geçersiniz.
İyide sözleşme tarzı bişey yok mu? 1 ay sonra tekrar 1mbit e geri döne biliomusun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Loxia
quote:
Orijinalden alıntı: :eScape:
quote:
İyide sözleşme tarzı bişey yok mu? 1 ay sonra tekrar 1mbit e geri döne biliomusun?
Aa pardon yanlış yazmışım.. 1mbit'e dönüş yok. En az 2mbit'e var..
ttnet'e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 30 Ağustos 2009; 15:21:14 >
-
Neden 2 mb en az .Bu biraz sacma deilmi :S -
dönüş var 1mbye. müşteri hizmetlerinden geçebilirsin. 444 0 375 -
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
dönüş var 1mbye. müşteri hizmetlerinden geçebilirsin. 444 0 375
Evet katılıyorum dönüş var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom dilekçe örneği
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- ağda kayıtlı değil samsung
- modem kurulumu
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X