Bildirim
1mbit limitsiz tarife hakkında
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Siz normal olanını seçeceksiniz profesyonel olanlarda ek ücret ve bazı ek hizmetler var sanırım... -
quote:
Orijinalden alıntı: mascherano*
Siz normal olanını seçeceksiniz profesyonel olanlarda ek ücret ve bazı ek hizmetler var sanırım...
Aynen öyle. -
Professional cok gereksiz bi hizmet.
Normal olanı secin.Ztn yeterince kendilerine baglayıp ek ucret alıolar
Yeni moda ek ucret(maas basladık bi cok fiarmaya her ay 45 net - 45 3g - 70 sınırsız(3bin dk oldu ) .....Direk soygun caktırmadan devam edio -
31 ağustos yani yarın geçiyorum 1mbit limitsize arkadaşlar, yardımlarınız için çok teşekkürler -
Sana tavsiem eger sistemin destekelrse MAX 8 mb(limitli) 49Tl olanı war ona bak.
Eger mesafe yeterli ise max 8mbps hız ile super otesi 1 internere ulasmıs olursun(Kota derdide yok sanırım arastırıorum bende o işi) -
quote:
Orijinalden alıntı: XinT
Sana tavsiem eger sistemin destekelrse MAX 8 mb(limitli) 49Tl olanı war ona bak.
Eger mesafe yeterli ise max 8mbps hız ile super otesi 1 internere ulasmıs olursun(Kota derdide yok sanırım arastırıorum bende o işi)
Adı üstünde limitli hocam.
15 gbden sonra hız 512 kbps'ye düşüyor. Tabi kimisinde düşüyor kimisinde düşmüyor ama sistem tam oturunca herkeste hız düşecektir.
Ben hem evde hem işyerinde 8 mbit'e kadar 15 gb kotalı (49 tl) tarife kullanıyorum.. İşyerimde hız 512'ye düştü. Evde ise hala 8mbit
Yani bana kalırsa 8mbit'e geçin.. 1 ay boyunca downloadın tadını çıkarın. Bir sonraki ay hız düşerse 1 ay sonra 1mbit limitsiz tarifeye geçersiniz.
düzeltme: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 30 Ağustos 2009; 14:17:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: :eScape:
quote:
Eger mesafe yeterli ise max 8mbps hız ile super otesi 1 internere ulasmıs olursun(Kota derdide yok sanırım arastırıorum bende o işi)
15 gbden sonra hız 512 kbps'ye düşüyor. Tabi kimisinde düşüyor kimisinde düşmüyor ama sistem tam oturunca herkeste hız düşecektir.
Ben hem evde hem işyerinde 8 mbit'e kadar 15 gb kotalı (49 tl) tarife kullanıyorum.. İşyerimde hız 512'ye düştü. Evde ise hala 8mbit
Yani bana kalırsa 8mbit'e geçin.. 1 ay boyunca downloadın tadını çıkarın. Bir sonraki ay hız düşerse 1 ay sonra 1mbit limitsiz tarifeye geçersiniz.
İyide sözleşme tarzı bişey yok mu? 1 ay sonra tekrar 1mbit e geri döne biliomusun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Loxia
quote:
Orijinalden alıntı: :eScape:
quote:
İyide sözleşme tarzı bişey yok mu? 1 ay sonra tekrar 1mbit e geri döne biliomusun?
Aa pardon yanlış yazmışım.. 1mbit'e dönüş yok. En az 2mbit'e var..
ttnet'e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 30 Ağustos 2009; 15:21:14 >
-
Neden 2 mb en az .Bu biraz sacma deilmi :S -
dönüş var 1mbye. müşteri hizmetlerinden geçebilirsin. 444 0 375 -
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
dönüş var 1mbye. müşteri hizmetlerinden geçebilirsin. 444 0 375
Evet katılıyorum dönüş var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X