Şimdi Ara

1mbit limitsiz tarife hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ttnet 4gb kotalı tarifeyi kullanıyorum, 1mbit limitsize geçeceğim 45 lira , ttnet online işlemlerden geçeceğim ama orda iki seçenek var 1LİMİTSİZ PAKET ve 1LİMİTSİZ PROFESYONEL var. bunlar arasındaki fark nedir ve ben hangisini seçeceğim, yardım için teşekkürler.

• Siz normal olanını seçeceksiniz profesyonel olanlarda ek ücret ve bazı ek hizmetler var sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mascherano*

Siz normal olanını seçeceksiniz profesyonel olanlarda ek ücret ve bazı ek hizmetler var sanırım...

Aynen öyle.
  • Professional cok gereksiz bi hizmet.
    Normal olanı secin.Ztn yeterince kendilerine baglayıp ek ucret alıolar
    Yeni moda ek ucret(maas basladık bi cok fiarmaya her ay 45 net - 45 3g - 70 sınırsız(3bin dk oldu ) .....Direk soygun caktırmadan devam edio
  • 31 ağustos yani yarın geçiyorum 1mbit limitsize arkadaşlar, yardımlarınız için çok teşekkürler
  • Sana tavsiem eger sistemin destekelrse MAX 8 mb(limitli) 49Tl olanı war ona bak.
    Eger mesafe yeterli ise max 8mbps hız ile super otesi 1 internere ulasmıs olursun(Kota derdide yok sanırım arastırıorum bende o işi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XinT

Sana tavsiem eger sistemin destekelrse MAX 8 mb(limitli) 49Tl olanı war ona bak.
    Eger mesafe yeterli ise max 8mbps hız ile super otesi 1 internere ulasmıs olursun(Kota derdide yok sanırım arastırıorum bende o işi)

Adı üstünde limitli hocam.
    15 gbden sonra hız 512 kbps'ye düşüyor. Tabi kimisinde düşüyor kimisinde düşmüyor ama sistem tam oturunca herkeste hız düşecektir.
    Ben hem evde hem işyerinde 8 mbit'e kadar 15 gb kotalı (49 tl) tarife kullanıyorum.. İşyerimde hız 512'ye düştü. Evde ise hala 8mbit

Yani bana kalırsa 8mbit'e geçin.. 1 ay boyunca downloadın tadını çıkarın. Bir sonraki ay hız düşerse 1 ay sonra 1mbit limitsiz tarifeye geçersiniz.

düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 30 Ağustos 2009; 14:17:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :eScape:

quote:

Sana tavsiem eger sistemin destekelrse MAX 8 mb(limitli) 49Tl olanı war ona bak.

15 gbden sonra hız 512 kbps'ye düşüyor. Tabi kimisinde düşüyor kimisinde düşmüyor ama sistem tam oturunca herkeste hız düşecektir.
    Ben hem evde hem işyerinde 8 mbit'e kadar 15 gb kotalı (49 tl) tarife kullanıyorum.. İşyerimde hız 512'ye düştü. Evde ise hala 8mbit

Yani bana kalırsa 8mbit'e geçin.. 1 ay boyunca downloadın tadını çıkarın. Bir sonraki ay hız düşerse 1 ay sonra 1mbit limitsiz tarifeye geçersiniz.

İyide sözleşme tarzı bişey yok mu? 1 ay sonra tekrar 1mbit e geri döne biliomusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Loxia

quote:

Orijinalden alıntı: :eScape:

quote:

İyide sözleşme tarzı bişey yok mu? 1 ay sonra tekrar 1mbit e geri döne biliomusun?

Aa pardon yanlış yazmışım.. 1mbit'e dönüş yok. En az 2mbit'e var..

ttnet'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 30 Ağustos 2009; 15:21:14 >

• Neden 2 mb en az .Bu biraz sacma deilmi :S
  • dönüş var 1mbye. müşteri hizmetlerinden geçebilirsin. 444 0 375
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

dönüş var 1mbye. müşteri hizmetlerinden geçebilirsin. 444 0 375

Evet katılıyorum dönüş var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.