Şimdi Ara

1Password Uygulaması iOS 8 Öncesi 9,99$ Yerine Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1Password - şifre yönetim uygulaması uygulaması 9,99 $ fiyat yerine iOS 8 Final öncesinde App Store'da ücretsiz.

1Password iOS 8 güncellemesi ile iOS 8 extensions API sini kullanacak ve Touch ID'ye erişim sağlayacaktır. iPhone 5s, iPhone 6 kullanıcıları parmakizi ile Safari browser'dan web sitelerindeki bir sayfaya kullanıcı adı şifre ile girmek istediğinde iOS 8 ile sunulan uygulamalar arası etkileşim özelliği sayesinde 1Password devreye girecek ve Touch ID ile parma izi okutmanızı sağlayarak şifre girmeden hesaplarınıza giriş yapmanızı sağlayacaktır. Benzer şekilde, Touch ID olmayan iPhone 5 ve öncesi cihazlarda da yine 1Password devreye girerek önceden 1Password'a tanımladığınız şifreler şifre kutucuğunda otomatik olarak belirecek ve tekrar tekrar şifre girmeden her uygulamada önceden 1Password'a belirlediğiniz şifrelerle hızlıca hesaplarınıza giriş yapmak mümkün olacak.

1Password - iOS 8 Demo videosu:

1Password iOS Demo Videosu

App Store Linki:

1Password

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imodder -- 17 Eylül 2014; 11:18:19 >

• bir kaç hafta önce almıştım indirime girdi diye Mac sürümü ile beraber var bende bir şansızlık.
  • Tam olarak neye yarar bilgilerini girip şifrelemek midir?
  • Bilgilerinizi girip şifreleyebilirsiniz. Ayrıca İnternet'te dolaşırken sitelerin istediği şifreleri program otomatik olarak girer. Mac / iPhone / iPad'de çalışan ve şifre isteyen birçok programla uyumludur. Şifreler herhangi bir sunucuya gitmeden direkt olarak kendi lokal ağınızda kendi aralarında senkronize olur. Mac'inizde backup alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sattackus -- 17 Eylül 2014; 11:11:00 >
  • 1Password iOS 8 güncellemesi ile iOS 8 extensions API sini kullanacak ve Touch ID'ye erişim sağlayacaktır. iPhone 5s, iPhone 6 kullanıcıları parmakizi ile Safari browser'dan web sitelerindeki bir sayfaya kullanıcı adı şifre ile girmek istediğinde iOS 8 ile sunulan uygulamalar arası etkileşim özelliği sayesinde 1Password devreye girecek ve Touch ID ile parma izi okutmanızı sağlayarak şifre girmeden hesaplarınıza giriş yapmanızı sağlayacaktır. Benzer şekilde, Touch ID olmayan iPhone 5 ve öncesi cihazlarda da yine 1Password devreye girerek önceden 1Password'a tanımladığınız şifreler şifre kutucuğunda otomatik olarak belirecek ve tekrar tekrar şifre girmeden her uygulamada önceden 1Password'a belirlediğiniz şifrelerle hızlıca hesaplarınıza giriş yapmak mümkün olacak.
  • Hocam Icloudu hackledikten sonra ben bu işten korktum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream54

Hocam Icloudu hackledikten sonra ben bu işten korktum açıkçası

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nedenkine kardeş.?
  • Enpara ile yarı fiyatına almıştım. Bunu görünce baya üzüldüm diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.