Bildirim
1tb'ı yarı yarıya fat32 ve ntfs yaptım ama...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayara taktığınızda disk yönetiminde de mi göremiyorsunuz? Nasıl bir uyarı alıyorsunuz? -
Yarbayım uyarı almıyorum, bilgisayarımın içinde harici hdd'yi göremiyorum, ama resimdeki gibi program görüyor hdd'yi. (Disk yönetiminde de göremiyorum ) -
Aygıt yöneticisinde herhangi bir uyarı var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: Mr_Beyaz
Yarbayım uyarı almıyorum, bilgisayarımın içinde harici hdd'yi göremiyorum, ama resimdeki gibi program görüyor hdd'yi. (Disk yönetiminde de göremiyorum )
Program vasıtasıyla yeniden biçimlendirmeyi deneyiniz. Bölümleri silin -
Ümidi kesip komple ntfs yaptım,içine yedeklerimide attım. H.sonu yedekleri başka hdd'yi atıp tekrar deniyecem,sizleri bilgilendiririm; ilgi ve alakanız için tşk ederim. -
Böyle kullanmaya (ntfs) karar verdim, tekrardan 400gb yedekle sonra olmayacak o 400gb geri al vs vs gözüm yemedi. İlgilendiğiniz için tşk ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X