Şimdi Ara

^1Voyage^4 or ^1Zelgadis^4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ^1Voyage^4 or ^1Zelgadis^4 Sık Sık Konu Açtığım İçin Özür Dilerim Ama Sormak İstiyorum Sizce Hangi Nicki kULLANAYIM Lg Gunz da Assdasd In Yerine Hemde Tanıyanlara Haber Olsun Die Yazıom Bu Arada O Küfür Olayına Üzüldüm!

• Cevap Yazın ya
  • bize ne soruon kardeş hangisini seviosan onu kullan??? insanların zevkleri renkleri tartışılmaz birilerinin ayak izlerinden gidenler hiiç bişi olamaz bunu unutma (nick için fazla abartılı oldu ama neyse :D)
  • aradığını bilmeyen bulduğunu anlayamaz
    sonunu düşünen kahraman olmaz
    zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
    renk kodlarını çıkart sade olsun daha gzl bnce.Voyage koyma çnkü voyage centry die bir oyun var xD zelgadis olabilir bence =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcrz94

^1Voyage^4 or ^1Zelgadis^4 Sık Sık Konu Açtığım İçin Özür Dilerim Ama Sormak İstiyorum Sizce Hangi Nicki kULLANAYIM Lg Gunz da Assdasd In Yerine Hemde Tanıyanlara Haber Olsun Die Yazıom Bu Arada O Küfür Olayına Üzüldüm!

Renk kodlarına ne gerek var çok gereksiz birşey ve nickin güzelliği kaçıyor öyle sandığın gibi olmuyor birtek yazı yazarken renkli oluyor lobby´de ve score tablosunda renk kodları gözüküyor nick renkli gözükmüyor...
  • Bence Voyage nickini calmaya kalma cünkü LGde yeterince Voyage war. diğerinin orjinali yoksa onu dene derim.
  • zelgadis youtube'da izlediğim en iyi oyunculardan ^^. onlarca videosu war.bnce kendi nickini bul.
  • 1ay önce son msj ve msj atmışsın oda gzl
  • ne biliym.düşüncemi belrtmek istedm.bir ay öncede aynısını düşünürdm zaten.ha bide siteye yeni üye oldum o yzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4hin_ -- 1 Şubat 2008; 1:52:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.