Şimdi Ara

2.0 Chevrolet Camaro (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
11.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alabilecek bütcem olsa 4 serisi a5 veya c serisi yerine gider 2.0 camaro alırım kesin tercihim olurdu.Ciddende güzel olurdu okadar aracın arasında seni özel hissettirirdi herkes döner bi kere bakardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feedzzz

hocam dediklerinize katılıyorum ancak brz de yetersiz yav.

o aracın hakkı şöyle güzel bir 280-300 hp. atmosferik olması sesi falan harika çok güzel ama 7.2 sn 0-100 ne bileyim o derece yırtıcı bir araca yakışmıyor bence.

bir de ön konsolun japon olduğu çok belli, düz berlin duvarı.

yoksa gerçekten tasarımına yol tutuşuna falan hayranım

Alıntıları Göster
    Supra muadili olarak çıkarmadılar ki o arabayı. Daha yüksek güçlü atmosferik motor olması hoş olurdu tabi. Fakat yüksek güç, daha ağır motor ve yürüyen komponentlerini getirecekti. O zaman da araba bu kadar kolay kontrol edilir olmayacaktı.

Mazda'nın mx-5'e büyük ve güçlü motor koymamasıyla hemen hemen aynı olay. Aracın dengesini bozmamaya çalışıyorlar. Tılsımı da orada. Benim gözümde apayrı bir yeri var. Millet spor kullanım için 320ied falan alıyor, 320ied'in o araçtaki hisleri ve dengeyi verebilmesi için kırk fırın ekmek yemesi gerekli.

• Spor araclarin cogunda konfor olmaz duz mantiktir bu nereli oldugu fark etmez .. Hem konfor hem spor diyenler icin hbrit araclar var 7.60 v12 550 bg gibi .....

Amerikanlar konforludur ford scorpiolari lincoln leri bilmeyen konusmasin lutfn... Mercedes bile amerikaya ozel arac uretiyor daha guclu daha donanimli yoksa satamaz.. Adamlarin yollari uzun oyolda konfor ariyor millet

• Spor araclarin cogunda konfor olmaz duz mantiktir bu nereli oldugu fark etmez .. Hem konfor hem spor diyenler icin hbrit araclar var 7.60 v12 550 bg gibi .....

Amerikanlar konforludur ford scorpiolari lincoln leri bilmeyen konusmasin lutfn... Mercedes bile amerikaya ozel arac uretiyor daha guclu daha donanimli yoksa satamaz.. Adamlarin yollari uzun oyolda konfor ariyor millet

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Demişsin ki;

"Ancak, özellikle trim işçiliğinde, iç detayda, Avrupa'lılar daha iyidir. Amerikan'lar genelde şişirme iş yapar. Ancak o araçları o fiyata üretip satabilmeleri için bu şarttır.

Benzer lastik oranları, benzer büyüklük, benzer sınıf ve benzer bütçede Avrupa araçları daha iyi yol tutar, daha iyi durur, daha az yol sesi alır, uzun yolda adamı daha az yorar."

ANCAK TÜM BUNLAR AVRUPA ARABASI DAHA İYİDİR DEMEK DEĞİLDİR.

E geriye ne kaldı birader

Alıntıları Göster
    Bazen daha az, daha çoktur...

İnternette 4 çeker Audi ile arkadan itiş BMW arasında BMW'yi küçük düşürücü milyon tane video görebilirsiniz. Bu arada iki markayı da pek sevmem. Ancak bu yaklaşım angutçadır:

Bazı BMW'ler dört çeker olmadığı için, arkadan itiş olduğu için daha iyidir.

---------------

Bazıları mekanik araba sever. Bunun keyifçileri vardır. Bunun o kişilere verdiği bambaşka bir haz vardır. Şimdi, o mekanik araba, o kişi için, senin teknoloji harikası aracından fersah fersah daha iyidir. Çünkü onun için o araba daha keyiflidir.

Bazıları hafif araba sever. Orjinalinde olup, özel-spor modelinde olmayan klima, kapı kolu (!?) ve hatta koltuk (!!??) için ekstra para veren insanlar vardır dünyada. Bir Porsche 911'den kapı kolu ve klima sökerek o 911'i daha pahalıya satabiliyorsanız, bazen daha az, daha çok demektir.

---------------

Amerikan arabası da böyle bir şey. Kendine has keyifçisi vardır. En güzel örneği şu:

Bugün çok bir farkları kalmadı. Ama 90'larda Japon otomobili ve Avrupa otomobili hep karşılaştırılırdı. Çok salakça. Ayrı dünyaların arabaları idi. Beklentine göre arabanı seçmelisin. Bazıları Avrupa arabalarının, bazıları Japon arabalarının suratına bakmazdı. İki taraf da haklıydı. Beklentileri farklı idi. Beklentilerine cevap veren arabayı sevdiler. Bu iki arabayı kıyaslamak ise salakça idi. Bugün bu ayrım çok azaldı. Arabalar tek tipleşti. Japon arabaları da bir hayli karaktersiz, Avrupa arabaları da... Arabadan karakter istemek niş ve üstüne para verilmesi gereken bir şey oldu. Otomobilden anlamayan orta sınıfın oyuncak fetişizmi üreticiye fırsat tanıdı. Halbuki tüketici her an üreticinin üzerinde salladığı zopayı indirmemeli... Neyse...

---------------

Farklı amaçlara hizmet eden, farklı mantıklarla üretilmiş arabaları kıyaslamak yanlış. Arabadan beklentilerinizi iyi belirlemeniz, buna göre Amerikan mı, Japon mı, Avrupa mı istediğinizi belirlemeniz gerekiyor. Ancak bütün tüketicilerin beklentilerinin aynı olduğunu varsayıp, bu araçları mukayese etmeye çalışırsak çoka bsürt sonuçlar elde ederiz. Yanlış bir yaklaşım.

• Yurtdışında alma şansı olan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye fiyatları bir hayli yüksek.

Trafikte inanılmaz dikkat çekiyor. Genç,yaşlı, erkek,kadın,çocuk farketmiyor. Gözler aracın üstünde. Ben Mustang ve Camaro arasında tercihimi Camaro yapmıştım. Bunda ana faktörlerden biri de sunroof eklentisinin oluşuydu.

+ Olarak daha az görülen bir araç.

İç mekan olarakta bana daha kaliteli geldi. Mustang kalitesiz değil kesinlikle. Ama görsel açıdan Camaro beni daha fazla cezbediyor şahsen. İç ambiyans aydınlatması çok hoş. Bose ses sistemi gayet tatminkar. Bagaj açısından fazla bir beklentiniz olmasın. 0-100 5.9 saniye.

Yakıt olarak ortalaması 13-14 litre civarı diyebilirim. Agresif kullanımlarda 17 civarına çıkar. Bugünün fiyatları ile Türkiye'den alınır mı ya da alır mısın derseniz cevabım hayır olurdu. 0 km 2018-2019 olanları yakında 90 - 100.000 € civarını görür. 2-3 sene önce 290-300.000 TL civarı idi.

• bmw mwercedes audi ABD'de de bile camarolardan pahalı. alman araçları amerikan araçlarından daha büyük finans ve arge ile çalışır. Daha kaliteli üretim yapar. Herkes de bunu bilir.

sorunun cevabı da budur.
  • O paraya 4 serisi alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında almayı düşündüğüm araç.

Keyif için bakıyorum oturma iznini çıkarttığımda bir kaç galeriyi gezicem.

Merak edenler için fiyatı 2.0 motor için 100 bin küsur TL

• Şu parçayı Maslak'ta bulma şansım var mı ? Çok fazla vaktim olmadığı için Ebay üzerinden baktım, bir satıcı buldum. 400 $ rakam çıktı.
    Maslak oto sanayiden daha uygun rakama bulursam yakından bakmaya gideceğim.

2.0 Chevrolet Camaro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behnanbalaban

Amerikan yapımı araçları seviyorsan tercih edebilirsin ama Amerikan işte. Bana göre hiçbir zaman Avrupa kalitesini tuttaramayacaklar çünkü hitap ettikleri toplum Amerikan halkı olduğu için farklı şeyler önemseniyor ya da göz ardı ediliyor.

En basitinden konfor, verimlilik, iç mekan kalitesi olarak Amerikan araçları genel olarak Avrupa araçlarından kötüdür. Onun dışında servis ağı, parça vs.

Ayrıca bi bakayım dedim, camaro'da şu kadranı görünce bir gülme geldi :D sırf şu kadranı yüzünden almazdım sanırım. Tasarımı çok güzel ama şuraya bak dalga geçer gibi linea'da araklamış bayağı tasarımı

amerikanlara büyük bir hakaret ettin. konfor = amerikan.

john, o mcdonalds'ta büyüttüğü koca kıçını konforsuz kütük gibi bir arabaya mı koyuyor sanıyorsun? aksine yaylana yaylana, püfür püfür gidiyor.

• Daha önce 2.3 Mustang kullanmıştım. Bu aracıda denemek istedim. Uygunda denk gelmişti. 2016 model, 50. yıl dolu paketli. Aldığıma bin pişman oldum. Araç sadece 1 hafta durdu bende. Hemen elimden çıkarttım. Bu kadar kötü bir araç daha önce kullanmadım. (Fiyatı gereği bunu yazıyorum.) Alacak arkadaşlar 50 daha koyup 2.3 Mustang'e yönelsin derim. En azından pişman etmez.
  • Motorunun sesi, etkileyici Ön ve Genel geniş hat tasarımı harici bir nanesi yok.

Al pazar günleri bir gezmeye çık. O kadar.

• Hocam tam bi fiyasko ya görüntü 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlar gerçekten komik.
    Tekerleğini alamayacak adamlar beğenmiyor arabayı .
    Dikkat edin rüyanıza girmesin

• Elbette gönül ister bi GT-R...

• İki kapı araba piyasası yok,
    4 kapı mercedes E bmw 5 varken alan olmaz tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 litre motor 2012 yilina ait modele binmistim bakmayan yok arabaya birde arabanin sesi orgazm ediyor insani

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.