Bildirim
2.0 dizel otomatik 160 hp insignia edition nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yanlış hatırlamıyorsam bu araçların ortalama tüketimi ağırlığın ve otomatik şanzımanın etkisiyle 8 L civarıydı. Yakıt için kuruş hesabına girmeyin, fiyatlar her yerde farklı. Bir de Opel'lerin motoru CDTI'dır. -
Çeşitlerine baktım, CDTI olmayan motorlarda var, ben acaba tutulan model mi diye merak ettim. Ayrıca Kuruşa takilmiyorum da bilen varsa ortalama bir yakıt söylenebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş az bekle,Temmuz başında 1.6 CDTI 136 beygir otomatik Opel Insignia Cosmo geliyor ondan al,hatta git şimdiden kaparo yatır.İnan çok iyi araba... -
merhabalar, biraz geç bir cevap olacak ama, 6 aydır şirket aracı olarak 2012 model insignia 2.0 dizel 160bg cosmo kullanıyorum.
şehir içi dışı karışık yakıt tüketim ortalamam 7,3 litre. sarıyer'de oturup beşiktaş'ta çalışıyorum. haftada 1 iş gereği düzce'ye giderim.
konfor, tüketim, performans vs. kriterlerinde bence bu fiyatlara alınacak en güzel araba. yaklaşık 10 bin km yol yaptım, bir sorun da çıkarmadı.
şiddetle tavsiye ederim. -
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Tavsiyeler ve hoşuma gittiğinden kararımı Superb 2011 1.6 TDI elegance tarafında kullandım. Herkese kazasız günler diliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X