Şimdi Ara

2.0 dizel otomatik 160 hp insignia edition nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2009 Insignia 2.0 TDCI dizel otomatik 160 hp... Motor tercih edilen motor mu, yakıt çok farkeder mi bu büyük motorda (km.de 40-50 krşu geçer mi)...? Bu arabayı almak üzereyim, tavsiye eder misiniz? Düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış hatırlamıyorsam bu araçların ortalama tüketimi ağırlığın ve otomatik şanzımanın etkisiyle 8 L civarıydı. Yakıt için kuruş hesabına girmeyin, fiyatlar her yerde farklı. Bir de Opel'lerin motoru CDTI'dır.
  • Çeşitlerine baktım, CDTI olmayan motorlarda var, ben acaba tutulan model mi diye merak ettim. Ayrıca Kuruşa takilmiyorum da bilen varsa ortalama bir yakıt söylenebilir.

• Kardeş az bekle,Temmuz başında 1.6 CDTI 136 beygir otomatik Opel Insignia Cosmo geliyor ondan al,hatta git şimdiden kaparo yatır.İnan çok iyi araba...
  • merhabalar, biraz geç bir cevap olacak ama, 6 aydır şirket aracı olarak 2012 model insignia 2.0 dizel 160bg cosmo kullanıyorum.
    şehir içi dışı karışık yakıt tüketim ortalamam 7,3 litre. sarıyer'de oturup beşiktaş'ta çalışıyorum. haftada 1 iş gereği düzce'ye giderim.
    konfor, tüketim, performans vs. kriterlerinde bence bu fiyatlara alınacak en güzel araba. yaklaşık 10 bin km yol yaptım, bir sorun da çıkarmadı.
    şiddetle tavsiye ederim.
  • İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Tavsiyeler ve hoşuma gittiğinden kararımı Superb 2011 1.6 TDI elegance tarafında kullandım. Herkese kazasız günler diliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.