Beyler bende 2+1 creative var bassın arkasından 3 kablo çıkıyo bir bir hoparlöre biri diger hoparlöre biri fişe gidiyo sesi açıp kaapadığım hoparlöre degilde digerine giden kablonun bass'a takılan yerindeki jack bozuk temassızlık var jackı oynatınca ses geliyo arada gidiyo bastaki jack girişinde sorun olmadıgını düşünüyorum bu sorunu halletmem için ne yapmalıyım yardım.
gkhanyrdm
kullanıcısına yanıt
Öncelikle, yer değiştirin,, hine aynı hoparlör yaparsa, hoparlörün kendi jakındandır.. Eğer diğer hoparlöre geçerse, bass taki yerdendir. Uçtaki jakın dibinden kopar genelde,, jak kesilip, yeni jak takılır.. Elektronik tv-müzikseti tamircileri yapar.. Kendim halledecem derseniz,,http://www.depodijital.com/2RCA-2RCA-ARA-KABLO-15MT,PR-703.html ucunda bu jaklardan olan kablo alınız,, dikkatlice kesip, bağlantısını yapınız... Bir adet jakın içinde/kablosunda, 2 adet hat vardır, dış teller eksidir > içteki renkli kablo ise + dır.. kesince sadece bakır teller çıkarsa sadece, içteki renkli kabloyuda kesmişsinizdir aynı anda, dikkat ediniz.
yanlız şeyi farkettim 2 hoparlörün basa girişlerinden biri jack digeri farklı eski mouseların griş yeri olur ya öyle dediginiz gibi elektirikçiye götürüp yaptırayım ben teşekkür ettim.