Şimdi Ara

2+1 En İyi Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Maksimum bütçesi 200 TL olan bir ev kullanıcısı olarak 2+1 hoparlör almayı düşünüyorum. Daha önce 2+1 ses sitemi kullanmış arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.

• Forum neden ölü gibi ya :/
  • Logitech z523,z333 philips spa5300 bu bütçelerde alinabilecek sistemler. Mediamarkt magazalarina gidip deneyebilirsin. Ben deneyerek spa5300 almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda Z533 Z333 ve Creative'in 150 liralık bi modelini denedim ve Z533 almaya karar verdim.Yorumunuz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2731

Vatanda Z533 Z333 ve Creative'in 150 liralık bi modelini denedim ve Z533 almaya karar verdim.Yorumunuz için teşekkürler.

Z533 guzel sistem incelemistim, gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar maksimim bütçeyi 400 TL olarak güncelledim. Sizlerden 400 TL'ye alınabilecek en iyi ses sistemi(Ev için laptop ile kullanmalık) tavsiyelerini bekliyorum. Burası DonanımHaber en az 20 yorum bekliyorum arkadaşlar :)
  • konsermi vereceğiniz köpeklere şarkı dinletin daha iyi büyüyorlar hayvan barınana gidin orda açın müzik benim önerim cuvara içerken gitar konçertosu riçardın mı ne onu dinletin kurtlar o zaman evcilleşiyo tabi bu benim bir teorim oladabiliro lmayada bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyeka

konsermi vereceğiniz köpeklere şarkı dinletin daha iyi büyüyorlar hayvan barınana gidin orda açın müzik benim önerim cuvara içerken gitar konçertosu riçardın mı ne onu dinletin kurtlar o zaman evcilleşiyo tabi bu benim bir teorim oladabiliro lmayada bilir

Kardeş ana fikiri anlayamadım ?
  • logitech z 313 al derim bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.