Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim sınıf için kullanacağım hoparlör ihtiyacımız var belirlediğim modeller var bütçe maximum 200-220 tl creative 1 model yazdım logitec debu özelliklerdeki hoparlörler 1000tl civarı jameson bt 393 Creative SBS A250 2+1 Spea Trust 21734 Silva 2.1 Ahşap Mikado MD-1700BT 2+1 KAMASONİC KS-2060 2+1 jAMESON JS-320 2+1
creative trust haricindekilerin buletud usb sd kart ve radyo özelliği var bu yüzden crreative ve trust biraz uzak bu modellerden kullanan ve düşüncesi önerisi olanlar lütfen yazsın jameson bt 393 sayısal değerler açsınıdan en önde ama ne kadar gerçekçi bilemiyorum iyi bas yanında sesin berraklığı da önemli tabi bütçe oranında teşekkür ederim
Yok mu bir öneri
Ben şu an Creative T3300 kullanıyorum 15-20 m2 odada. Ses olarak baya yüksek ses gücüne sahip w olarak düşük gibi ama son ses baya çıkıyor. Sınıfada yeterli olur diye düşünüyorum. 350 tl gibi bir fiyatı vardı yanılmıyosam 5-6 ay oldu alalı
Ben Creative A250 aldım, almadan önce muadıllerı cok arastrdım.ancak bı vıdeo ya da ınceleme bulamamıstım, ve arastırmaktan da sıkıldıgom için geçen hafta A250 aldım cıktım. Cok memnunum açıkçası, fıyatına göre iyi bır cıhaz. Burdan bakabilirsinz