arkadaşlar daha bugün creative 2+1 ses sistemi aldım güzelce kurdum yanlız sağ çıkıştan ses gelmiyor.ses sistemi sağlam hiç bir problem yok buna eminim.ana kartım asus p5b onboard ses kartı kullanıyorum.problem ne olabilir yardım lütfenn..
Kasa arkasında ses çıkış jaklarının yerlerini değiştirmeyi ve tabi ki farklı jak yuvalarına takmayı deneyin. Yanlışlıkla mikrofon vs. takıldıysa ses gelmeyebilir.
yardımın içn teşekkür ederim ama herşey doğru takılı ve ses geliyor fakat sağ hoparlörden ses gelmiyor.sol hoparlörde sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: thetahanx61
yardımın içn teşekkür ederim ama herşey doğru takılı ve ses geliyor fakat sağ hoparlörden ses gelmiyor.sol hoparlörde sorun yok.
garantiye yolla bence hiç vakit kaybetmeden.
quote:
Orijinalden alıntı: thetahanx61
hoparlörün yerlerini bi değiştir bakalım belki hoparlörün biri bozuktur,
değilse anfi çıkışında sorun olabalir,
yani sorun pc ile alakalı değil gibi görünüyor
Başka bir speaker bağladığında sorun yoksa aldığın 2+1 ses sistemi arızalıdır. Denediğin speakerdada aynı sorunu yaşıyorsan ses ayarlarından sağ sol hoparlör ayarlarını kontrol et. Bilgisayarndan sadece sol kanaldan ses çıkacak şekilde ayarlanmış olabilir.