Şimdi Ara

2+1 ses sistemine ek hoparlör eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yeni 'mikado md 854' marka model 2+1 ses sistemi aldım. Bass 600w speakerlar 15'er W toplamda 60w.
    Aynı özellikte başka bir ses sistemim daha var o bozuldu besleme devre kartı kırıldı.
    Şimdi benim istediğim şey bozulan sistemdeki hoparlörleride kullanabilmek. Bunu yaparkende tabi anfisiyi falanda yakmak istemem. Bu sistemlerin w,v,amplerinden anlamıyorum anlayan abilerimizden bilgi rica ediyorum.
    Sistemin teknik bilgilerinin resmini ekte paylaşıyorum hani nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
    Eklemek istediğim 30w bass, 15,er w'lık iki speaker 2+1 ses sistemine ek hoparlör eklemek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ek hoparlör bağlamayın, yanma riski olur.

Eski sisteminizin sesini daha çok beğeniyorsanız ufak hoparlörleri eskisiyle değiştirebilirsiniz, ama hem eskiyi hem yeniyi aynı anda paralel bağlamak olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djoz kullanıcısına yanıt
    Yeni aldığım mikado ses sistemini iade ettim parazit sesi vardı eskisinide elektirikci amcaoğluna tamir ettirdim bu serüveni kapattım ilgin için teşekkür ederim :)

• unalyesilyurt U kullanıcısına yanıt

Helal olsun Amcaoğluna .

• djoz kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, iki 2+1 ses sistemini birleştirme gibi birsey varmidir

• unalyesilyurt U kullanıcısına yanıt

İki sistem de aynı markanın bire bir aynı modeliyse, ses girişlerini şu çoklayıcıya bağlayarak ikisini aynı anda kullanabilirsiniz.

Yok eğer ikisi farklı modelse yine çalışır, ama tiz sesler eskisinin iki katı olurken baslar iki katına çıkmaz. İki farklı yerden çıkan baslar, aralarındaki faz kaymasından, kabin farkından falan biribirini yok bile edebilir. Etmeye de bilir.

Şansınız varsa biribirine uygun çalışma ihtimali var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.