Şimdi Ara

2+1DAİRE MALİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar size bı sorum olacak . İnşaat sektöründe 2+1dairenin güncel maliyeti ne kadardır. Müteahhitlik yapan arkadaşlardan dürüst ve samimi cebaplar bekliyorum . 6 kat 12 daireden oluşan bı proje var ilgilendiğim . Bölgede daire fiyatları 3.75 milyon lira ,%50ile bu işin yuleniciligi yapilirmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Selamlar hocam..Hocam kızma ama inşaat sektörü maliyet hesabını bilmeyen birisinin altından kalkabileceği bir iş değil maalesef.Ben işim gereği emlak/tadilat sektörü ile ilgileniyorum inanın o kadar zor bir sektör ki anlatamam.Yaşadığınız bir şehirde o kadar firma varken kazançlı olsa emin olun size kadar gelmezdi.

İnşaat sektöründe parasını veririm ustayı çalıstırırm gibi bir mantık asla beklemeyin.BU gun siz 10 lira verirsiniz yarın ben 11 lira versem diğer gün işe gelmez öylesine zor bir sektör maaelsef.Maaliyet hesapları sürekli değişiyor güncel tutarları bilmiyorum ama emeğinize yazık hayallerinize yazık edersiniz.

Ama şunu tavsiye edebilirim..Bitmiş bir inşaatı müteahhitten toptan nakit alarak (uygun fiyata) tek tek satmayı önerebilirim.Yada proje aşamasındayken uygun fiyatlı daire almak çok daha mantıklı.İşim gereği çok müteahit firmalar ile görşüyorum yıllardır bu işi yapan firmalar bile maddi zorluklar yaşayabiliyor.

Yine ama bu işi illaki yapacağım diyorsanız :)) bir inşaat firmasına taşeron olarak vererek yapabilirsiniz.Yine sizin firmanın adı geçer yine sizin levhanız olur.Kar marjı düşer ama riski çok daha az ve zahmetsiz olacaktır.

• Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Aslında maliyet hesabıni bilmiyor degiliz ama,piayasada 2*2 nin kaç olmadığını bilmeyen arkadaşlar yalıyor bu işi ,ne hikmetse kazamamiyoruz dedikleri halde yine bakıyorsunuz başka bı projeye çoktan girmişler. Hemde öyle sermayesi olan adamlar değiller.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Korkmaz tural K kullanıcısına yanıt

Anladım hocam.Kar yapıyorlar elbette yapmazlar mı :) Genelde tüm masraflar çıktıktan sonra 1 daire kendilerine kalırsa kar yaptık diye düşünüyorlar.Bu günün şartlarında 3-4 milyon(küçük şehirlerde) olarak düşünebilirz.Ancak inşaatın en zor kısmı fiyatlandırma kısmında başlıyor maalesef.1 firma geçmiş zamanda temelden 400 bin tl ye sattı inşaat bittikten sonra değerl 1 milyon tl yi bulmuştu.O dönem satmasa x 2 kar yapabilecekti.İnşaatta daire satmadan bitirecek güç varsa kazandırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.