Şimdi Ara

2-3 ay dereceli girmezsek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süre dereceli girmeyince sistem lig düşürüyor diye birtakım şeyler duyuyorum varsa bunun altsınırı nedir veya ne kadar girmezsek ne kadar düşeriz bir bilgisi olan varsa ? 2-3 ay girememe gibi bir durumum varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arashigimo -- 21 Ağustos 2014; 21:52:16 >

• Liglere göre değişiyor. Challengerda 1 hafta girmediğin an düşüyosun. Diamondda her hafta 20 puan düşüyo sanırım böyle böyle gidiyor.
  •  2-3 ay dereceli girmezsek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

bişey sorucam ben yeni lige katıldım ve günde 1 2 maç yapıyorum ffazla vaktim olmadıgından ve her 1 haftada oyun oynasamda lig puanı gidiyormu yoksa hareketsiz kalıncamı lig puanı gidiyor haftaada 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

quote:

bişey sorucam ben yeni lige katıldım ve günde 1 2 maç yapıyorum ffazla vaktim olmadıgından ve her 1 haftada oyun oynasamda lig puanı gidiyormu yoksa hareketsiz kalıncamı lig puanı gidiyor haftaada 1

ilk 28 gün girmedikten sonra erimeye başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

quote:

haftada bir ranked girmezsen lig puanın düşüyor

• Öyle bir durumda riske atmak istemiyorsan hesabını güvendiğin birine vermelisin, her hafta 1-2 oyun atsa bile yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.