Şimdi Ara

2.5 ayda tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu konuyu açma amacım hem kendim için günlük olması hem de okuyacak arkadaşlarım için motive olması amacıyla yapıyorum. Her gün kaç saat ne çalıştığımı netlerimi yazacağım. Olmaz demeyin eğer temeliniz varsa 2.5 ayda herşey olur. Yeterki çalışın. Ayt 50-60 arası yapıyorum çok zor denemelerde 45 e kadar düştüğü oluyor. Herkese başarılar dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Allah kolaylık versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Nisan Perşembe
    Sabah 4.40 uyanıp 5 de derse başladım, son birkaç denemede trigonometrik denklemlerde yanlışım çıkıyordu. Tekrar edip soruları çözdüm. Ayt fen branş çözüp eksik konuları yanlış soruları hızlıca bi tekrar ettim. Özel üçgenler ve analitik tekrarı yapıp sorularını çözdüm. 3d ayt matematik denemesi çözerek analizi yapıp yarınki çalışacağım konuların şablonunu kafamda oluşturdum. İyi çalışmalar.

• 11 Nisan Cuma
    Dostlar genel rutin olarak sabah ayt fen denemesi çözdüm 30 net geldi, soruları tarayıp kaydettim yanlışlarımın üzerine gittim. Konu eksiğim yok bunları yapmam yetti. 3 saatlik bi geometri çalışmam oldu üçgenler genelinde 345 i çözdüm. Aslında konularım biteli çok oldu ama 345 ösym tarzı testler tekrar için işe yarıyor. Ayt matematikte eyup b ve 3d den karışık testler çözdüm. İki kitapta bitmek üzere. Şimdilik bu kadar bugun aslında dinlenme günüydü normal rutinim çok daha ağır fakat dinlenme günü de olsa ders çalışma hevesiniz varken yapın. İyi akşamlar :)

• 13 Nisan Pazar
    Durum güncellemesi daha önce ufak bi operasyon geçirmiştim. Kolonoskopi oldum. Dün ve bugün istirahat ettim. Moral bozmak yok bu akşam sağlam bi program yapıp devam edeceğim. Program konusunda nasıl olduğunu merak ederseniz eğer. Hangi eksiğimi nasıl bulup ona göre program hazırladığımı felan , mesaj atabilirsiniz. Görüşürüz dostlar.

• 14 Nisan Pazartesi
    Bugün kurumda limit ayt denemesi olduk. Toplam 56 geldi. Artık zor denemelerde yüksek yapmaya başladım. Ayt çalışmanın getirisi alıyorum yavaş yavaş. Ayt yi fullemek gibi bi hayalim var. Kolay değil elbette ama neden olmasın. Ders bazından netlere bakacak olursak 32 fen 24 matematik geldi. Matematiğe biraz daha ağırlık vermem gerekiyor. İyi akşamlar dostlar.

• Tyt kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 AYDA 20 BİN
    4 yıl önce açıldı
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    12 yıl önce açıldı
    4,5 ayda 100k?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unknown099 U kullanıcısına yanıt
    80-90 arası ama tyt de rutinim neredeyse hiç yok ayt yi 70 yaptığım vakit tyt rutini oluşturacağım. O zaman yükselie diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalayy00 -- 15 Nisan 2025; 21:53:0 >
  • 15 Nisan Salı
    Çemberde açı tekrar edip sorularını çözdüm. Eyup b den ayrıca bitirdim. Sığaçları tekrar edip 3d ayt fizikten soruları çözdüm. İntegral tekrarı ve 345 matematikten ösym tarzı soruları temizledim. 3 tane Ayt biyoloji branş denemesi çözdüm, 1 yanlış veya 1 boş vardı genel olarak hepsi 12/1 şeklinde geldi. Yanlışlara bakıp ufak bi tekrar attım. Çalışma süremi biraz daha arttıracağım. Yarından itibaren daha yoğun bi tempo bizi bekliyor. Herkese iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalayy00 -- 16 Nisan 2025; 7:24:2 >
  • Selam her gün vakit ayırmak yerine ki bunu yapamıyorum zaten. Artık haftada bi toplu şekilde yazacağım. Görüşmek üzere

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.