Şimdi Ara

2.5' Harici HD içindeki HD'i söküp laptopa takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba laptop kullanıyorum A350 serisi. İçindeki hdd 320'lik ve yetmiyor harici 3'5 luk haricilerimi daha az kullanmak için laptop içindeki hdd'yi değiştirmem gerek.

Tek satılan dahili 2'5 luk hdd fiyatları yüksek ve 1TB 'lık bulamadım. Bu nedenle 2'5 luk bir harici alacağım ve kutusundan çıkarıp laptop'a takacağım.

Ama hangi markaların taşınabilir hdd'leri buna uygun bilmiyorum. Sanki WD uygun gibi geliyor bana şansımı deneyeceğim en kısa zamanda.

• Önce sisteminizde mevcut HDD sata mı? ide mi onu kontrol edin. Bios'dan da görülebilir, everst programı ile de öğrenebilirsiniz. Sisteminizin desteklediği HDD yi de sitesindeki teknik özelliklere bakın özellikle ide mi sata mı o önemli ona dikkat edin. Neden 2.5" notebook HDD si olarak aramıyorsunuz? harici diskten sökmekle uğraşacaksınız ki? daha ucuza gelir bu şekilde.
  • 2.5" notebook HDD si'ni harici arıyorum çünkü dahili olanlara baktım 1 TB'lık yok. 1TB ve üstü sadece haricilerde var, o yüzden harici alıp sökmek ve takmak istedim.

Laptop'da bulunan hdd sata hatta everest'de SATA-II yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikogrk -- 16 Eylül 2011; 12:58:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.