Şimdi Ara

2.5 Milyona SUV araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçemiz anca 2.5 milyon . alınacak araç kesinlikle sıfır ve en dolu paket olacak. orta paket falan asla olmaz . sürüş asistanları düzgün çalışan, donanımı bol bir şey bakıyoruz. kronik sorunu olmayan servisle ustayla yüzgöz etmeyecek birşey önceliğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 5 Ocak 2025; 11:7:28 >

• Kia Sportage olabilir. 4x4 ve prestige pakette herşey var nerdeyse

• Hyundai tucson da var en dolu hibrit elite plus olanı 2580.
    2023 model Santa Fe veriyorlar o paraya, büyüklüğü sorun olmasa 2. 5 bütçe ile D suv... 2024 olan yeni kasa 4 milyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiguan alda delir

• Emekkk kullanıcısına yanıt

niye deliriyoz

• 2 model mi çıktı sadece ?

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Sürekli yazılım hatası veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 milyona araba tavsiyesi.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

ooo hiç bana uymaz o işler .

• 4x4 sportage

• Tucson

• Sportage diyenlere katılmakla birlikte, yaz döneminde gelmesi beklenen makyajlı Sportage derim ben, aceleniz yoksa.

• Sportage Tucson sınıfın çok satanları arasında, mantıklı, güzel tercihler.

Zira bu fiyata Nissan hala veriyorsa X-Trail muhteşem bir seçenek olur. Listede yüksek görünüyor ama daha geçen ay arkadaşım 2.3 milyon gibi bir fiyata aldı.

PHEV düşünülürse Alfa Tonale 1.3 Hibrit de performanslı güzel değişik bir seçenek olabilir.

Şahsen Tonale 1.3 Hibrit varken Sportage veya Tucson'u çok sevmeme rağmen bunlara bakmam bile mesela :) Bu da işin mantıklı değil duygusal yaklaşımı...

• Hasan 06 kullanıcısına yanıt

yok acelem yok ama kia yı bilmiyorum açıkçası satmaya çalışınca piyasası var mı ? elimde patlamasın 3-4 ay sürünmesin ..

İçimde kalmasın belki kızacaksınız ama güldürdünüz beni. 3-4 ay sürünmek için uçuk bir fiyat yazmanız lazım.

Sportage ana konusuna ya da sarı sitedeki C Suv ilanlarına bakmanız yeterli ikinci eli var mı yok mu.

Tiguan, Qasqai, Sportage, 3008, Tucson hepsi de ikinci elde sıkıntı oluşturmayan araçlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hasan 06 kullanıcısına yanıt

bi ara ceed bakmıştım . face gruplarına üye oldum takıldım bir süre genel kanı millet satana kadar göbeği çatlıyor bi satan bi daha bulaşmıyor. arabanın bir sorunu yok ama piyasası yok işte. tek derdi bu .

Ceed, cerato, Niro tutulmayan modelleri.

Rio, stonic bir nebze daha iyi olsa da Sportage Kia nın ülkemizdeki en çok tutulan aracıdır tartışmasız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.