Şimdi Ara

2.5 yılda 155 bin 59 kişi çürük raporu aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP Milletvekili Özcan’ın soru önergesini yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Canikli, 2015’te 57 bin 903, 2016’da 66 bin 370, bu yılın 7 ayında 30 bin kişinin çürük rapor aldığını açıkladı

Çürük raporu alanların sayısında son yıllarda ciddi artışlar yaşandığı ortaya çıktı. Bu yılın ilk 7 ayında rapor alanların sayısı 30 bin olarak açıklandı. Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın ‘askerliğe elverişli değildir' raporu alanlarla ilgili soru önergesini yanıtladı. Özcan önergesinde, “15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından çıkarılan KHK kapsamında askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na bağlanması, kamuoyunda çeşitli tartışma ve endişeleri de beraberinde getirmiştir. Kamuoyundaki tartışmalara son olarak, Sağlık Bakanlığı‘na devredilen askeri hastanelerin, siyasilerin de etkisiyle, usulsüz uygulamalarla verdiği sağlık raporları eklenmiştir” diyerek son yıllarda ne kadar kişinin rapor aldığını bakana sormuştu.

İŞTE CANİKLİ'NİN RAKAMLARI

Bakan Canikli'nin verdiği bilgiye göre 2015'te “Askerliğe elverişli değildir” raporu alan yükümlü sayısı 57 bin 903. 2016 yılında bu sayı 66 bin 370'e çıktı. Bir önceki yıla göre 8 bin 467 kişi arttı. Askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na devri de 2016 yılı içinde gerçekleşmişti. 1 Ocak 2017 ile 31 Temmuz 2017 tarihleri arasında “Askerliğe elverişli değildir” raporu alan yükümlü sayısı 30 bin 786 olarak gerçekleşti. Böylece son 2.5 yılda 155 bin 59 kişinin rapor aldığı anlaşıldı. CHP'li Özcan'ın, “AKP'de milletvekilliği ve bakanlık yapanların kaçının 1. ve 2. derece yakını, askerlik görevinden muaf tutulmak için sağlık raporu almıştır? ” sorusuna Canikli, “Herhangi bir kayıt tutulmamaktadır” cevabını verdi.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/2-5-yilda-155-bin-59-kisi-curuk-raporu-aldi-2070361/

Kaçı gerçek bu çürük raporlarının bilen,tutan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozman80 -- 31 Ekim 2017; 3:34:51 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 27 Mart 2019; 2:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi kaçı gerçek bilmiyorum ama ben askere giderken gerçekden çürük olanları dahi alıyorlardı. Bir kanser hastasını almışlardı ikidebir hava değişimine gönderiyorlardı. Benim kalpde sıkıntı var beni aldılar misal. Bunun gibi bsşka örnekleri de vardı çok fazla. Askerliğimi 2004 yılında yaptım. Hala sevmem askeriyeyi ve askerliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Askeri hastanede bir muayene oldum sorma gitsin...

Anadan üryan dolaşıyoruz

Öyle bir kontrol etmişlerdi ki en son arkamızı dönüp eğilin demişlerdi(gay kontrolü için )

O gün elemanın biri 4 böbrekli olduğunu öğrenmişti mesela

Askeri hastane ve sivil hastaneler kesinlikle bir değildir

Sen gay olsan kime ne gerzek herifler işte.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Gay ve uyuşturucu bağımlısı ise askerden çürük raporu alıp mafya oluyorsun
    Örneği mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 31 Ekim 2017; 9:16:44 >
  • Bende astım var tecil ettiler bir yıl daha,
    Artık muayneleri askeri hastaneler değil devlet hastaneleri yapıyor.Tanıdığınız varsa çok rahat çürük raporu alırsınız gibime geliyor.Zaten hastanenin heyet raporunu askerlik şubesine verdimi işlem bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Şimdi kaçı gerçek bilmiyorum ama ben askere giderken gerçekden çürük olanları dahi alıyorlardı. Bir kanser hastasını almışlardı ikidebir hava değişimine gönderiyorlardı. Benim kalpde sıkıntı var beni aldılar misal. Bunun gibi bsşka örnekleri de vardı çok fazla. Askerliğimi 2004 yılında yaptım. Hala sevmem askeriyeyi ve askerliği.

Ben 2013te yaptım senin 2004te yaptığın askerliğe göre çok değişikti. Ciddiyet pek kalmamış, gevşek umursamaz bir askeriye olmuştu.
    2004ü nereden biliyorsun dersen okumayan arkadaşlarım o yıllarda askere gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    general savaşı kıçı ilemi yönetiyor ? aklı ile mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 31 Ekim 2017; 13:51:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkangelevo

Gay ve uyuşturucu bağımlısı ise askerden çürük raporu alıp mafya oluyorsun
    Örneği mevcut

• Durum buyken hala askere gidenler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 deki bedelliden 200 bin kişi yararlanmıştı.
    keşke bedelli askerlik çıksaydı. savunma sanayisine katkısı olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

general savaşı kıçı ilemi yönetiyor ? aklı ile mi
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 27 Mart 2019; 2:45:8 >
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Hadi ziya hadi blok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Askeri hastanede bir muayene oldum sorma gitsin...

Anadan üryan dolaşıyoruz

Öyle bir kontrol etmişlerdi ki en son arkamızı dönüp eğilin demişlerdi(gay kontrolü için )

O gün elemanın biri 4 böbrekli olduğunu öğrenmişti mesela

Askeri hastane ve sivil hastaneler kesinlikle bir değildir

Sen gay olsan kime ne gerzek herifler işte.

Nasıl kime ne? Askerî okula alıyorsun işte. Tabii ki önemli.

Söylemeyi unutmuşum: Askeri okul mülakatına girmiştim ondan bahsediyordum.

Düşünsene bi! İlk gay general oluyormuş eleman!!!

Gayım Pardon Generalim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.