Şimdi Ara

2.5 yıldır çalışıyorum asgari ücret verdiler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yıla kadar asgari ücretten 4 bin fazla maaş alıyordum. Ama şimdi 300 lira zam yapmışlar yani asgari ücret alıyorum neredeyse.

Böyle bir durumda nasıl davranmam uygun olur ? Direkt istifa mı vermeliyim ?

Müdürle bir kaç problemim oldu örneğin bana ekstra işler yaptırılıyordu. Bende ekstra işler için belli bir maaş iyileştirmesi istedim aksi takdirde yapmayacağımı dile getirmiştim. Çünkü yapmayanlar bile benden yüksek ücret alıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 sene evvel özel sektörde çalışırken müdürle problemlerim olmuştu.

Ama kurumsal bir firma olduğu için mayış veya primde etkisi olmuyordu.

Sadece sirkülasyon zamanı geldiğinde ilk gönderilen partide oluyordum...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Gönderilenler de oldu. Ama beni kovmak yerine böyle yaptılar. Bende anlamadım alacağım tazminat tazminat değil bunun mu derdinde koca şirket

• Vasıfsız eleman maaşı. Bırak işi vasıfsız eleman alsınlar. Asgari ücrete zaten hiç tecrübesiz herhangi bir başka işe girersin. İster banka da çalış ister yufkacıda, asgari ücret olduktan sonra farketmez, aynı kefede.

• İş en iyi işin varken aranır tatil günün olur yıllık izin fln olur bir zaman ayarla iş ara direkt boşa düşmezsen daha iyi olur birde iş yerinde mobbing olur ters bir durum olur fln kanıtlayabilirsen yani direkt istifa etmek yerine tazminatını almaya çalışırsan iyi olur tazminatını isteyerek çıkış yap büyük ihtimalle vermezler kendini haklı gösterebileceğin işte fazladan zorla çalıştırmadır fln bunları kanıtlarsan aç bir dava arkada işlesin ileride tazminatını alırsın hem işe gireceğin yere istifa ettim demektense şu sebeplerle çıktım fln dersen iyi olur.

• İstifayı veriyorsun kardeşim hadi seri.

• İstifa etmeden önce işini ayarlıyorsun ondan sonra istifayı düşün bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Simdi devlet babada mi çalışıyorsun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.