Bildirim
2.70ghz'ye çıktım AMD300+939 nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güzel bir fsb ama o kadar voltaj neden??
cpu venice mi??? -
cpu venice voltaj vermeyince açılması güçleşiyor şu an gayet rahat açılıp çokta iyi çalışıyor.Kısaca sorun yok ama biliyorum valtaj fazla. -
o voltaj la yak sen onuda görürsün çok ii çalışmayı..1,55 ile 2.7ghz günlük kullanıyorum..1.65ten fazlası zararlı!!!!!!!!11 -
valla 1.7 üzeri tavsiye edilmiyor ben 1.75 de 2.5 aya yakın kullandım sorun olmadı ve hala kullanıyorum.o zamanlar açılmadımı yoksa benmi yapamıyordum bilmiyorum ancak şu an 2700 ü 1.56 volt ile stabil görebiliyorum
sen en iyisi 1.65 e çek ne kadar yiyorsa orada bırak
kolay gelsin.. -
kardeş 1.52 ile 2610 da stabil senin o işlemciye bi garezin mi var ? o voltaj çok fazla yarın öbür gün sevinirken işlemci çakılmaya başlarsa yazık olur -
1.8v ile yanar o işlemci yakında.. -
1.65 in üzerine çıkarmadım ben. Günlük için bence 1.6'nın bile üzerine çıkmamakta yarar var. -
bendeki fan sizde olsa yanmayacağını görürdünüz. -
quote:
Orjinalden alıntı: -@mrt@-
bendeki fan sizde olsa yanmayacağını görürdünüz.
sen yinede biraz voltajı düşür arkadaşım ...Bu arada sarmış herhalde o/c işleri kolay gelsin -
İstediğin kadar kaliteli hava soğutman olsun,o voltaj arkadaşların dediği gibi fazla.1.7'nin üzerine çıkarma voltajı.Bir kaç yüz mhz için işlemciyi eline alırsın. -
quote:
biz bu forumda nelerin yandigini gorduk millet vapo ile bile o voltaji zor veriyor en kotu venice bile def volt 2.5 yapar 2.7 ile 2.5 arasinda ole cok buyuk bir fark yoktur.Sana tavsiye fana mana guvenme voltaji cek asagiya baslangic icin 1.5 i gecme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardo -- 26 Mart 2006; 0:08:54 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: dardo
quote:
biz bu forumda nelerin yandigini gorduk millet vapo ile bile o voltaji zor veriyor en kotu venice bile def volt 2.5 yapar 2.7 ile 2.5 arasinda ole cok buyuk bir fark yoktur.Sana tavsiye fana mana guvenme voltaji cek asagiya baslangic icin 1.5 i gecme
Emin misin ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blister -- 26 Mart 2006; 0:13:39 >
-
quote:
peki tam yükte kaç derece oluyor işlemci 1.8v ile? -
çekirdekteki bellek kontrölcüsünü yakarsın...voltaj fazla... -
quote:
Orjinalden alıntı: DiMarzio
çekirdekteki bellek kontrölcüsünü yakarsın...voltaj fazla...
+1
dostum işlemcinin yanması için illaki sıcak olması gerekmez senin verdiğin o voltajda işlemciyi gayet rahat gebertir DIABLO XT geçenlerde çok güzel bir örnek vermişti :
İşlemciye OC yapmak insanın uyuşturucu kullanması gibi birşey,
Önce deneme amaçlı birazcık voltaj veriyorsun ve gerçekten de hızı artırabiliyorsun.Eğer bünyen dayanamaz da bi alıştın mı git gide daha fazla voltaj veriyorsun.gün geçtikçe dozun arttığı gibi voltajı artırıyorsun.
Eğer birden fazla voltaj verirsen işlemciyi yakıyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X