Şimdi Ara

2.799TL - Hepsiburada - Casper Excalibur E27QHD-G 27' 1ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hıhı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    2 yıldır kullanıyorum monitör güzel ama ses kalitesi yok. Hoparlör koymuş olmak için koymuşlar :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Freesync monitörler ile nvidia'nın rtx kartları gsync gibi uyumlu olur mu arkadaşlar? Bu freesync, gysnc konusunda çok sınırlı bilgim var pek araştırma imkanım olmadı. Yani böyle indirim vs. yakalayınca almamızda sıkıntı çıkar mı?

• Zaris kullanıcısına yanıt

Uyumlu

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Aynen max 100 hz tvlerde 1000hz yaziyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ürün kargolandı

umarım ölü pixel vs. çıkmaz hepsijet şubesi çok uzakta iade prosedürü hiç sevmediğim şey.

• Ürün geldi.

1 adet ölü piksel var.
    Işık sızması yok.

Değişim veya iade seçeneklerini düşünüyorum...
    2.799TL - Hepsiburada - Casper Excalibur E27QHD-G 27" 1ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü

Ekleme: Hepsiburada müşteri hizmetleri ürün kalmadığı için değişim yapılamayacağını, sadece iade yapılabileceğini iletti. Kampanyalı fiyattan aldığımı, değişim yapılmasını istediğimi aktardım. Yarın Hepsijet kuryesi gelip alacak. Değişim için biraz zorladım ama yüksek ihtimalle iade edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 20 Haziran 2022; 13:59:49 >

• Benimde geldi. Şöyle bir süpriz ile karşılaştım bende RX 580 4gb versiyonu ekran kartımında display port bulunmuyormuş. HDMI kablosunda 2.0 varmı bilmiyorum, caspera mail attım. Birazdan ghosting ölü pixel testi yapacağım

• Ölü pixel çıkmadı bende. Ancak monitör hayvan gibi sallanıyor. Montajını çok dikkatli yaptım ve vidalarını iyice sıkmama rağmen düzelmedi.

Hayırlı olsun.

Vidaların yerini karıştırmış olabilirsiniz. 4'lü kısa vida aşağı, uzun vidalar yukarıdaki kısma gelecek.

Sağa sola da rahatça dönüyor böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 20 Haziran 2022; 19:28:48 >
  • kron0S K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim karıştırmışım o halde :)

• Monitör geldi tek kelime ile BA-YIL-DIM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VollaN04 V kullanıcısına yanıt

Bende sevdim monitörü. Ancak klavyeden yazı yazarken bile sallanıyor monitör. Sallanıyor derken hafif ekran oynuyor. Sizde öylemi acaba?

Ekran parlaklığı ayarlarını yaptınız mı? Önceki monitörüm çok göz yormuyordu. Gerçi 23" olduğundan olabilir.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

inanan varmış derken kendini kastediyorsun sanırım. benim cümlemde bak inanmıyorum ben bu yalan diyorum, herhalde cümleyi başka tarafından anlamamışsındır?

Hayır sallanma yada yazı yazarken bir oynama söz konusu değil. Net bir şekilde söyleyeyim taş gibi öylece masa üstünde duruyor. Renk ayarı yapmadım. Daha önceki monitörüm de 27" olduğundan aşinayım bu sebepten yadırgamadım. Ben çok memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörü geçen yıl alıp 6 ay kullanmış biri olarak vidalarını doğru sıktığınız taktirde çok oynama yapmıyor hele klavyeden yazı yazarken hiç yaşamadım. Film izlemedim fakat oyunlarda tatmin eder hele renk/ışık ayarlarını kendiniz yaparsanız.

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

Hocam önerebileceğin ayar varmıdır? Ben biraz mat görüntüye alıştım bu monitör çok canlı geldi bana. Akşamları göz yoruyor. Ayarlardan epey kontrast-parlaklık vb. düşürdüm ama yine yeterli değil. Memnun olduğunuz ayar varsa paylaşırsanız sevinirim :)

Şuan aktif kullanmıyorum hocam geçen yıl 6 ay kullandım 6 ayda kutusunda durdu sattım ama ben ayarını çok kurcalamamıştım olduğu gibi kullandım. Yukarda alan arkadaşlar yeşillendirirse daha iyi olur :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.