< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2.799TL - Hepsiburada - Casper Excalibur E27QHD-G 27' 1ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü
-
-
2500e aoc 27" fhd almıstım 2 hafta önce. 2k görünce aklım kalmadı değil ama casper olması tabi soğutuyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 17 Haziran 2022; 21:29:18 > -
2k 240hz 24 yada 27 inch bi yakalasam uyguna. 500 hz'lerin konuşulduğu piyasada 144'e para vermek istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel görünüyor. Ses kalitesi nasildir acaba
-
bende 600 hz'lik TV var inan 60 hz üstüne çıktığını görmedim. hdmi kablosu falan ne varsa denedim olmuyor.
-
Bu TV'lerin hz'si üzerinden yapılan sallamasyon marketing işe yarıyor demek ki, inanan varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 17 Haziran 2022; 21:30:35 > -
valla iyi fiyat..bu devirde 27inç 2k monitör bu fiyata bedava,millet full hdsini bu fiyatlara alıyor, normalde bende bunu kovalıyordum yılbaşından önce alacaktım bi anda 3.200-3.300tlye fırlamıştı 2.300tlden öyle olduğunu görünce premium bi monitör alayım bari diyip Rog PG27VQ 4000tlye... inanılmaz diyorum bu fiyatını görünce..
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 17 Haziran 2022; 22:3:6 > -
Fiyat çok iyi. Ürünü markasından dolayı kötü sandım ama yorumlar aksini gösteriyor. Hepsiburada satıcılı olduğu için ölü piksel vs. gibi durumlarda çok sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Haber verdiğiniz için teşekkürler.
-
Faydalandım. Teşekkürler
TN panel olduğuna dikkat edin. Düşük kalite TN panel hiç çekilmiyor, ne renk var ne kontrast ne de netlik.
Bu ürünün panelini bilmiyorum, genel olarak konuşuyorum. Ben iyi bile olsa TN panel almam ama beklentiler farklı.
-
Bende aldım ama iptal ettiler. Sizde duru nedir?
-
neden ?
-
Cüzdan ile ödedim ama finansman ile ilgili diyorlar Tüketici hakem heyetine başvurdum az önce
-
Rica ederim hocam. İptal falan diyorlar ama bir sıkıntı olmaz umarım. Zira fiyat hatası gibi durmuyordu normal indirim vardı.
-
Benim henüz iptal edilmedi. Bence de fiyat hatası gibi durmuyor. 200 lira değil sonuçta.
-
Hocam ödeme ile ilgili olabilir mi? Çünkü iptal edilse satıştan kaldırırlardı. Şuan hala satışta. Benim iptal değil.
-
Tekrar alamıyorum da
-
200 Lira olunca fiyat hatası oluyor demek...
Bu arada farklı hesaptan alabildim bakalım ne olacak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu TV'lerin hz'si üzerinden yapılan sallamasyon marketing işe yarıyor demek ki, inanan varmış. |
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X