radyatör , pompa , hortumlar v.s ne almam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim bilgisayar kasam COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA
Yurtiçinden almayı düşünüyorsanız firebalda çeşitli ürünler mevcut ama seçenekler kısıtlı.Yurtdışından almayı düşünüyorsanız şu parçaları önerebilirim.
Bu arada işlemciniz ne bilmiyorum ama, 6990 cfx pefformansından eniyi şekilde yararlanmak için işlemciye overclock yapmanız iyi olur. O yüzden sisteme işlemci bloğuda eklerseniz iyi edersiniz. İşlemci bloğu olarak Ek Supreme HF yi öneririm.
dediğiniz yerle konustum onlar bunları önerdi ama yinede forumlara yazmamı tavsite etiler sizce nasıl ? bu arada işlemci i7 960
3/8" hortum 8$+kdv 360'lık radyatör 80$+kdv swiftech mcp655 pompa 135$+kdv ek-bay spin reservoir 75$+kdv 3/8"'lik rakorlar 3$+kdv ( Tane fiyatı ) Tam sayısı bilinmiyor. gelid 120mm kasa fanı 19$+kdv ( Tane fiyatı ) 3 tane gerekli. Cooltek vga ram soğutucu bakır 12.5$+kdv ( blokları ekran kartına yerleştirdikten sonra ekran kartı üzerindeki ram chipsetler için gerekli. )
Firebal a sordunuz sanırım. Genel itibarı ile iyi yanlız hortum ve rakorları 1/2'' seçmenizi tavsiye ederim, 3/8'' ince kalır. Birde aldığınız ekran kartı blokları full cover yani kartın tamamını kaplar. Neden ekstra ram soğutucu demişler.
pcb nin üstündeki ram ler için
yani kartın arka yüzündeki ram ler için
arkadaşlar o zaman yazılanları alıyorum sadece hortumları 1/2 alıyorum çok tşkler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme