Şimdi Ara

2 adımda doğrulama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doğru yer burasıdır umarım, aradım ama daha uygun yer bulamadım. Neyse konuya gelirsek, bende Hindistan Psn den alınmış bir oyun var ve iki aşamalı doğrulama kodu alarak giriyordum sisteme. Ps4 gitti artık ve yerine ps5 aldım. Dünden beridir hesaba girmek için mesaj gelmiyor. Psn Türkiye'ye ulaştım Psn Hindistan'a ulaşmanız lazım diyor. Mail adresi falan hiçbir iletişim bilgisi bulamadım ki mail atayım. Bunu daha önce yaşayan var mı? Düzelir mi sizce kısa sürede bu aksaklık? Ayrıca iletişim bilgisi bilen var mı en azından mail atayım firmaya.

• Ps4 sahibi olan birisi hesaba giriş yapıp denesin. Belki sms gelir.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim ama denemekte fayda var. Belki olur. Fikir için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Denedim olmadı. Önceden gelen mesaj artık gelmiyor. Sistemsel birşey diyip bir ümit açılmasını bekleyeceğim artık. Yoksa 190 TL nin üstüne bir bardak su içerim, nasip 🤣🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Denedim olmadı. Önceden gelen mesaj artık gelmiyor. Sistemsel birşey diyip bir ümit açılmasını bekleyeceğim artık. Yoksa 190 TL nin üstüne bir bardak su içerim, nasip 🤣🤣

Vardır bir yolu elbet. Umarım çözülür hocam.

İnşallah hocam, sağolasın. Zamanla güncel durumu paylaşırım buradan da.

• 2 adımı doğrulama koyarken 10 adet kurtarma numarası veriyor onları not etmeyi unutmayın. Eğer ps4 veya PS5 de o hesap, duruyor olsaydı silebilirdin ama başka türlü yolu yok. Oranın müşteri hizmetlerine mesaj atmayı dene. Bizim arkadaş da da aynı sorun var. Aramara girip kod gelecek mi diye deniyor. Sadece hindistan dan alınan oyunlarda bu sıkıntı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eonmg kullanıcısına yanıt
    Ne kadar zamandır bu sorun var.

Evet o kodları almak lazımdı. Tecrübe oldu işte.

• AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt

Ara ara oluyordu bu. Belli bir zaman sonra düzeliyordu. Ben o yüzden koymuyorum koruma. Arkaşın zamanını bilmiyoruz. Oyunu oynamıyordu. PS5 e yükeliyip oynamak istediğin de yeni fark etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.