Şimdi Ara

2 ay cicibebe yedim, çok kg aldım, Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce 182 boy 67 kiloydum. 75 olmak istiyordum, her 2, 3 günde bir 1kiloluk cicibebe bitirme başladım. Bunu da her gece yiyordum. Evde tartı yok bundan tam kilomu bilmiyordum fakat 91 kilo olduğumu öğrendiğimde inanamadım. İnanılmaz derecede yağlanmıştım fakat yinede devam ediyordum. Artık kilomun bu kadar arttığını öğrendiğim için yemiyorum. Sanırsam bu kiloların hepsi yağ olarak geldi. İnanılmaz derece şiştim ve yağlandım. Ne yapıca?

• yemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah5678 -- 8 Mayıs 2022; 23:39:24 >
  • Görüntünden memnun değilsen yağ yakacaksın yapacağın bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo almak için en kötü yollardan biri işlenmiş yüksek şekerli ürünler tüketmek. Cici bebeyi günde 300g tüketseniz 1300 kalori alırsınız ancak bu 300g'ım 75gr'ı sırf şeker olur. İhtiyacın olan kaloriyi bulup bunun 300-500 kalori üstünü almak ve bunu mümkün olduğunca işlenmemiş ürünlerden almak mantıklı olur. Kalorisi yüksek olup da sağlıklı seçenekler, yulaf, şekersiz fıstık ezmesi, kuruyemişler, lor peyniri olabilir. aldığınız kalorilerin büyük kısmı karbonhidrat değil de protein olursa doygunluk hissi daha yüksek olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.