Şimdi Ara

2 Ay İçinde Six Pack Yapma Formülü (SS Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
92
Favori
49.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 120 kilo bir adam da 2 ayda yapacak mi six packi

Bir de sadece karin kasi calismakla olmaz bu is ve 2 ayda belirgin olsa bile kalici degildir o karin kasi uzun zamanlarini vereceksin ki yavas yavas hepsi otursun kalici olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4-4-2

Bende yapıyorum. 1 aya yakındır yapıyorum sayılır. 67 kiloydum. 63'e düştüm. Karın kasları yavaştan belirginleşmeye başladı. Dumbell ve el yayı ile de kol çalışıyorum. Ama yemek konusunda çok abartıya kaçmıyorum, öyle ekmek falan kesmedim hiç. Ölçülü yiyorum.
    Mesela sabahları 2 dilim ekmek yerim. Beyaz ve Süzme peynir, 3 adet zeytin, 2 adet haşlanmış yumurta. Bir dilimi bunlarla götürüyorum, diğer dilime de vişne reçeli, bal, köy pekmezi sürüyorum. Bir de yeşil çay kullanıyorum. Öğlen normalda tavuk göğsü yiyordum ama bir kaç gündür hiç aklıma gelmiyor, iki dilim ekmeğe tost yapıp, salata ile götürüyorum. Akşamda ne yemek varsa yiyorum. Pilav, makarna türevi bir şey olunca ekmek tüketmiyorum akşam. Şeker-Tuz kullanmıyorum ekstra olarak. Abur-cuburları tamamen kestim. Gayet iyi gidiyorum, yaşam biçimim haline getirdim artık.

Hocam bu hareketler ve yeme ölçüsüyle göbekte gider mi ?

• Bulunsun

• Adam konuyu açmış ve koşarak uzaklaşmış. İnsan bi SS koyar.
  • takip
  • o videolarla karın kaslarını geliştirirsin de şişmansan belli olmaz. Benim süper six-packim var ama üstünde de göbek var kremalı pasta gibi üstünü kaplıyor, six-pack hiç belli olmuyor o yüzden. Olay sadece mekik çekmekte değil görsellik istiyorsan kardiyo yapıp zayıflamakta lazım.
  • Göbeği olanlar ne yapacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: v.valdes

quote:

Bende yapıyorum. 1 aya yakındır yapıyorum sayılır. 67 kiloydum. 63'e düştüm. Karın kasları yavaştan belirginleşmeye başladı. Dumbell ve el yayı ile de kol çalışıyorum. Ama yemek konusunda çok abartıya kaçmıyorum, öyle ekmek falan kesmedim hiç. Ölçülü yiyorum.
    Mesela sabahları 2 dilim ekmek yerim. Beyaz ve Süzme peynir, 3 adet zeytin, 2 adet haşlanmış yumurta. Bir dilimi bunlarla götürüyorum, diğer dilime de vişne reçeli, bal, köy pekmezi sürüyorum. Bir de yeşil çay kullanıyorum. Öğlen normalda tavuk göğsü yiyordum ama bir kaç gündür hiç aklıma gelmiyor, iki dilim ekmeğe tost yapıp, salata ile götürüyorum. Akşamda ne yemek varsa yiyorum. Pilav, makarna türevi bir şey olunca ekmek tüketmiyorum akşam. Şeker-Tuz kullanmıyorum ekstra olarak. Abur-cuburları tamamen kestim. Gayet iyi gidiyorum, yaşam biçimim haline getirdim artık.

Gider elbet. Zaten böyle ölçülü yemeye başlayınca artık doymaya başlıyorsunuz. Atıyorum ben sabahları eskiden 1 ekmeğe yakın yerdim. Anca doyardım ama şimdi sabah iki dilim yiyerek doyuyorum. Hayatınızın parçası yapın ölçülü ve sağlıklı beslenmeyi, 2 hafta diyet yapıp kilo verdikten sonra tekrar yemeklere abanmak yerine ölçülü yiyin, sağlıklı yiyin, ömrünüz boyunca sürdürün. Tekrar ediyorum abur cubur ağzınıza sürmeyin. Canınız tatlı çekiyorsa gidin doğal şeyler alın, köy pestili ne bileyim cevizli sucuk gibi şeyler yiyin. Evinizde kendi tatlılarınızı kendiniz yapın, aşure, sütlaç vs. Dondurma yapın evinizde mesela, onu yiyin... Çok kolay yapması zaten. Her çeşidini de yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: v.valdes

quote:

Gider elbet. Zaten böyle ölçülü yemeye başlayınca artık doymaya başlıyorsunuz. Atıyorum ben sabahları eskiden 1 ekmeğe yakın yerdim. Anca doyardım ama şimdi sabah iki dilim yiyerek doyuyorum. Hayatınızın parçası yapın ölçülü ve sağlıklı beslenmeyi, 2 hafta diyet yapıp kilo verdikten sonra tekrar yemeklere abanmak yerine ölçülü yiyin, sağlıklı yiyin, ömrünüz boyunca sürdürün. Tekrar ediyorum abur cubur ağzınıza sürmeyin. Canınız tatlı çekiyorsa gidin doğal şeyler alın, köy pestili ne bileyim cevizli sucuk gibi şeyler yiyin. Evinizde kendi tatlılarınızı kendiniz yapın, aşure, sütlaç vs. Dondurma yapın evinizde mesela, onu yiyin... Çok kolay yapması zaten. Her çeşidini de yapabilirsiniz.

Anladım hocam. Bende yapayımda şu yaza bi formda gireyim.

• Takip

• zayıf sopa kollu bir ergen olduktan sonra baklavan olsa kaç yazar ? vücutçular olarak yazlıkçılara karşıyız.
    Bu arada beyler bu soruları vücut geliştirme bölümünde sormayın sakın "öyle ortaya böyle gol" hesabı cevaplar gelir :D
    BRED PİT FAYT KILAP
    ARNOLD
    RONNIE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

p90x

hocam uyguladıysanız eğer bana yardımcı olur musunuz bu program hakkında?

çeviremediğim yerler oluyordu birde beslenmeyle ilgili yardım lazım
  • göğüs kasları içinde böyle bi video falan yokmu beyler?
  • O değilde bu cumartesi'ye yetişirmi ?
  • bu hareketleri kaçar set yapıyoruz ne kadar mola veriyoruz bunlarda bilgilendirecek olan varsa başlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: klamoks19

bu hareketleri kaçar set yapıyoruz ne kadar mola veriyoruz bunlarda bilgilendirecek olan varsa başlayabilirim

her hareket 40ar defa zorlanıyorsan 30a düşür yada 20
    videoya baktıysan zaten her 2 hareketten sonra 15 saniye dinlenme var toplam 8 hareket var bu şekilde yapacaksın

ayrıca SS isteyen arkadaşlar gelecek merak etmeyin
  • bu video setini bilmeyen yoktur, bunu hakkıyla uygulayanlar zaten uygun boy kilo aralığındaysa çıkar.
    ama yinede ss isterük..
  • Takip.
  • yapmaya kalktım fena zor ya yapamadım tıkandım kaldım çok kasılıoyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.