Şimdi Ara

2 Ay İçinde Six Pack Yapma Formülü (SS Geldi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
110
Cevap
92
Favori
49.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar karın kası çıkarmanız için 1. sı yağ oraniniz %13 un altında olmalı ki kaslariniz gozuksun. Eğer göbek çevrenizde yağ varsa kaslariniz yine gelişir fakat üstündeki yağlardan dolayı gozukmez bunun içinde sıkı diyet ve sağlam kardio yapmanız lazim. Ayrıca sadece karın kası estetik görünüm için yeterli olmaz tüm vücut sporda calismaniz gerekli.

• abiler lütfen yardım edin yaşım 14 boyum 174 kilom 54 zayıf olduğum için kolay çıkar diyorlar nasıl six pack çıkarırım ??? lütfen yardım edin !!
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

/>

Allah cezanı versin senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 29 Haziran 2013; 15:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem_5

abiler lütfen yardım edin yaşım 14 boyum 174 kilom 54 zayıf olduğum için kolay çıkar diyorlar nasıl six pack çıkarırım ??? lütfen yardım edin !!

yaşın daha 14 neyden bahsediyorsun?
  • Çakma Zippo kullanıcısına yanıt
    six pack çıkarmak istiyorum. yardım edebilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Zayıf bir şekilde six pack yapacağıma hiç yapmam daha iyi. Boy/Kilo kaç?

Yağlı bir vücutta yapılması daha zordur

Şaka yapıyosun.

Trollüyor musun ?

Yağ kasa dönüşmez , zayıf bir insan bu tür hareketleri yağlı bir insandan kolay yapar ve yakması gereken yağlar olmamasıda süre zarfı olarak düşünürsek zayıf insan için daha kısa süre alır.

Oha ciddi misin?!

Besiktas adamlar gayet ciddi inan artik.

• Olm şu karın kası ne kadar gereksiz bi kas birimi olduğunu bb yaptığınızda anlıcaksınız
  • Deneyen oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 13 Ağustos 2013; 22:26:19 >
  • Ben denenistim bunu ama Cok zorluyor, vazgectim yarisinda.

antremandan sonra klasik karina cekme, crunch ve ikisrr set de oblique yapin yeter. arti bir de yağlı yemeyin.

• Takip

• beyler oluyor (kendimden biliyorum ) mekik ve kardiyo ile bile yapabilirsiniz emin olun.eğer zayıfsanız kardiyoyada ihtiyacınız yok 2 ay size yeter.ama diğer kas bölgeleri gelişmediği için kötü bi görüntü oluşabilir benden söylemesi.bunu yapmak için ihtiyacınız olan tek şey irade yoksa hayatta olmaz bu iş.ağrıda olacak sızıda olacak pes etmek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Francisco

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Zayıf bir şekilde six pack yapacağıma hiç yapmam daha iyi. Boy/Kilo kaç?

Yağlı bir vücutta yapılması daha zordur

Şaka yapıyosun.

Trollüyor musun ?

Yağ kasa dönüşmez , zayıf bir insan bu tür hareketleri yağlı bir insandan kolay yapar ve yakması gereken yağlar olmamasıda süre zarfı olarak düşünürsek zayıf insan için daha kısa süre alır.

Oha ciddi misin?!

Besiktas adamlar gayet ciddi inan artik.

yağların kasa dönüşebileceğine inanan kaldımı hala ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 13 Ağustos 2013; 22:50:12 >

• konu açıldıktan sonra yapıp ilerleme kaydeden oldu mu?
    bu hafta başlıyorum ben de uzun süredir aklımda, 0'dan başlarken bile bu 8 dakikanın tamamını yapıyor muyuz yoksa set sayılarını kısıyor muyuz?
    uygulayan birisi aşama aşama anlatırsa çok sevinirim

• Siz pack by hard fox olayına bakın derim 42 günde çıkaracağını soyluyor ben 12.gundeyim üst karın kaslarım belirginleşti ve v çıkmaya başladı adonis yani

• abs yi yaptıktan sonra yerimden kalkamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Siz pack by hard fox olayına bakın derim 42 günde çıkaracağını soyluyor ben 12.gundeyim üst karın kaslarım belirginleşti ve v çıkmaya başladı adonis yani

Göbeğin iki yanındaki pörtlek kısımlar içinde ideal mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

Denedim ve sonuçları harika beyler benden söylemesi biraz kendinize hakim olabiliyosanız bazı şeylerden ödün verebiliyosanız başarırsınız yalnızca 2 ay
    Şimdi beyler önce yemekten başlayalım proteini bol alın ve aşağıda gösterdiğim videolardaki hareketleri yaptıktan sonra protein alın(yani işte tavuk eti,ton balığı)
    şahsen ben yağı şekeri tuzu unu neredeyse sıfıra indirdim günlük gereken ihtiyacı anca karşılayacak kadar alın yeter
    ekmek yok tamamen kesin ben annemin yaptığı yemekleri ekmeksiz yedim sadece farklı bişey yapmadım

meşhur video ilk ay bunu yapın iyice alışın ama bu hareketleri tam yapın

http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

sonraki ay yapabiliyosanız bu hareketlere geçin

http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU

sonuçları mı?

sabah ne yiyosun

• boynumu ağrıttı ya bitirene kadar canım çıktı.sadece 2. hareket hoşuma gitti
  • lifalif yiyorum sütle nesquik gibi açıkçası tadı güzel değil ama protein bol birazda üzüm atıyorum içine iyi bir kahvaltı oluyor bazen yumurta ve peynirde yerim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.