Şimdi Ara

2 Ay İçinde Six Pack Yapma Formülü (SS Geldi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
92
Favori
49.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auckland kullanıcısına yanıt
    ben şuan 80 kiloyum boyum 1.87 yaş 17 ve göbeğim şöyle diyim en alt kısmı biraz önde malum bira göbeği ama geri kalanı düz ben şimdi bu programı uygulıyım mı ama göbeğim var yani biraz yok demiyim @Auckland
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakerClown

ben şuan 80 kiloyum boyum 1.87 yaş 17 ve göbeğim şöyle diyim en alt kısmı biraz önde malum bira göbeği ama geri kalanı düz ben şimdi bu programı uygulıyım mı ama göbeğim var yani biraz yok demiyim @Auckland

uygula tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

uygula tabiki

hocam sen hiç ısınmadan direk karın mı çalıştın yani videoda verdiklerini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

uygula tabiki

hocam sen hiç ısınmadan direk karın mı çalıştın yani videoda verdiklerini ?

hayır.tüm vücudu çalıştırmak gerekiyor bence. yanlızca karına yüklenmek olmaz yapabildiğin kadar şınav barfiks çek youtube da binlerce evde yapılabilicek hareketler ile ilgili videolar var bunlardan mix yap 30 ar saniyelik molalar ile devam et bu hareket de bunların arasında olsun ayrıca en başta mutlaka ısınma hareketleri yapın

• Hort oldu biraz ama 3 aydır ilk videodaki hareketleri yaptım ara vere vere şuan belirlinleşmeye başlıyor 1 ay sonra belli olur iyice işe yaran hareketlet sıklaştığını hissediyorsunuz karnınızın

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Hort oldu biraz ama 3 aydır ilk videodaki hareketleri yaptım ara vere vere şuan belirlinleşmeye başlıyor 1 ay sonra belli olur iyice işe yaran hareketlet sıklaştığını hissediyorsunuz karnınızın

daha ergenken bi konu açmışım bide fotoğraf falan koymuşum şimdi utandım bu halime şuan her şey çok değişti çok kapsamlı bi program paylaşacağım burda youtube videoları ile destekleyeceğim ama size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • bi hortta benden
  • Göbek eritir mi bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Etkisi olur ama çok değil devede kulak yani.Göbek eritmek istiyorsan cardio,yüzme vs yap.En önemlisi düzgün beslenme zaten bilirsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.