Şimdi Ara

2 Ay İçinde Six Pack Yapma Formülü (SS Geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
92
Favori
49.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kusura bakmayın 3 aydan beri spor yapamıyorum yazı spor yapmadan geçirdik haliyle yağlandık genede ss geldi kasların üstü yağ oldu tamamen

2 Ay İçinde Six Pack Yapma Formülü (SS Geldi)
  • bende yapıyorum bu hareketleri düzenli yapmıyorum ama ss atarım birzdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

Beyler kusura bakmayın 3 aydan beri spor yapamıyorum yazı spor yapmadan geçirdik haliyle yağlandık genede ss geldi kasların üstü yağ oldu tamamen

peki bu setleri arttırmıyomuyuz 2 ay boyunca hep sabit 8 dk mı sürüyor

• Oha sen buna six packmi diyorsun :D benim karın kasım seninkine 10 basar ben kendiminkine sixpack demiyorum :) + açlık kası deil , ve karın vücut bölgelerinde bacakla beraber en az çalıştığım kas grubudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r4hm4n -- 23 Ağustos 2013; 18:14:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okumadım fakat 3 gündür bu programı uyguluyorum, şuan boynum tamamen tutuk, ve kalkarken karın bölgem ağrıyor fakat kasların çalıştığını gerçekten hissediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4hm4n

Oha sen buna six packmi diyorsun :D benim karın kasım seninkine 10 basar ben kendiminkine sixpack demiyorum :) + açlık kası deil , ve karın vücut bölgelerinde ayakla beraber en az çalıştığım kas grubudur

3 aydır spor yapmıyorum gayet normal belirginliğe değil hacime bak arkadaşım ramazanda bayramda yediklerime rağmen gözükmesine dua ediyorum ben
  • göğüsü de belirgenleştiriyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

göğüsü de belirgenleştiriyo mu

Onun için bunu öneririm

• msjım bulunsun
  • quote:

quote:

Oha sen buna six packmi diyorsun :D benim karın kasım seninkine 10 basar ben kendiminkine sixpack demiyorum :) + açlık kası deil , ve karın vücut bölgelerinde ayakla beraber en az çalıştığım kas grubudur

3 aydır spor yapmıyorum gayet normal belirginliğe değil hacime bak arkadaşım ramazanda bayramda yediklerime rağmen gözükmesine dua ediyorum ben

ben 3 ayıda geçti karın hareketlerini bırakalı ama karnımın durumu gayet iyi :) ve yağlıda yiyorum tuzluda ve şekerlide . bu arada hacim derken ? vücudun tamamını görmeden hacimli veya olmadığın hakkında yorum yapamam, he dersen karın kaslarım hacimli vs. ben hacim denen birşey göremedim

• Evet arkadaslar,Six pack cikarmayi marifet zanneden bir ektomorf arkadasimiz daha.Bir vgci olarak sana saygi duyuyorum.Ayrica karin kaslarin kucuk ve hacimsiz.Agirlik plakalari ile calis.Gobeginde yag olmadigini gobek deliginden anlayabiliyorum.Allah bilir omuzlarinda daraciktir.Neyse daha fazla vurmak istemiyorum ama son olarak,eger gogusunuz kolunuz bacaginiz omuzunuz 0 ise six pack yapmayin cidden maymuna donuyorsunuz saygilarimla

• quote:

quote:

quote:

ben 3 ayıda geçti karın hareketlerini bırakalı ama karnımın durumu gayet iyi :) ve yağlıda yiyorum tuzluda ve şekerlide . bu arada hacim derken ? vücudun tamamını görmeden hacimli veya olmadığın hakkında yorum yapamam, he dersen karın kaslarım hacimli vs. ben hacim denen birşey göremedim

3 ay dediysek kabaca bizimde 3 ayı geçmiştir ki ben 3 aydır spor yapmıyorum bırak hareketleri, evde kös kös oturunca yağlı şeyleri yiyince böyle oluyor bu bayram yediklerimi bilsen, kaldıki bu kadar spor yapmamaya ve bu kadar yemeye hacimlerde azalmış olabilir ama hala var ve gayet iyi hacim yağ olduğu için belirginlik yok

• Bende heves etmi?tim bi aralar baya çykarmy?tym ?imdi uzun zamandyr çaly?myyorum ama halen gözüküyor

vücudunu merak ediyorum
    @ZapieL
  • quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

Evet arkadaslar,Six pack cikarmayi marifet zanneden bir ektomorf arkadasimiz daha.Bir vgci olarak sana saygi duyuyorum.Ayrica karin kaslarin kucuk ve hacimsiz.Agirlik plakalari ile calis.Gobeginde yag olmadigini gobek deliginden anlayabiliyorum.Allah bilir omuzlarinda daraciktir.Neyse daha fazla vurmak istemiyorum ama son olarak,eger gogusunuz kolunuz bacaginiz omuzunuz 0 ise six pack yapmayin cidden maymuna donuyorsunuz saygilarimla
    quote:

Orijinalden alinti: ZapieL

Evet arkadaslar,Six pack cikarmayi marifet zanneden bir ektomorf arkadasimiz daha.Bir vgci olarak sana saygi duyuyorum.Ayrica karin kaslarin kucuk ve hacimsiz.Agirlik plakalari ile calis.Gobeginde yag olmadigini gobek deliginden anlayabiliyorum.Allah bilir omuzlarinda daraciktir.Neyse daha fazla vurmak istemiyorum ama son olarak,eger gogusunuz kolunuz bacaginiz omuzunuz 0 ise six pack yapmayin cidden maymuna donuyorsunuz saygilarimla

beni yanly? anlyyosunuz amacym body yapmak kasly olmak falan de?il amacym fit olmak evet omuzlarym geni? de?il ama syrytacak kadar darda de?il bacaklarda vücuduma göre gayet iyi protein tozu olmadan evde kendi imkanlarymla ve kimseye dany?madan bu kadar oluyo ayryca ya?ym 17 eminim benden büyük ve tecrübelisindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auckland -- 23 Ağustos 2013; 19:19:45 >

• yazlykçylar dolu?mu? yine sadec six pack le olmaz bu i?
  • Metabolizmayi nasıl hizlandiricaz bi tavsiyesi olan var mı? 2 ayda 2 buçuk Kilo verdim doktor metabolizman yavaş dedi.

• Deniyorum

• Bunlar da benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brad Pitt -- 23 Ağustos 2013; 19:35:42 >

• yatmadan once 50 mekik cekin 5 gun sonra ayna karsisinda resim cekip efekt verin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.